E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de oklar 37 bin doları işaret etti---

Bitcoin'de oklar 37 bin doları işaret etti

Bitcoin'de oklar 37 bin doları işaret etti
27 Eylül 2021 - 11:58 borsagundem.com

Kripto analisti Pentoshi, Bitcoin'in 40 bin doların altındaki güçlü alıcı desteği olan 37 bin dolarda tutacağını düşünüyor.

Bitcoin (BTC), 26 Eylül'de 40 bin doları bir kez daha test ettikten sonra, haftaya 44 bin doların üzerinde başladı.

BTC/USD paritesi, satıcıların 40 bin doları dirence dönüştürmede başarısız olmasının ardından geçtiğimiz gün 40.800 dolara kadar geriledi.

Analistler ise kripto paranın uzun vadeli dip fiyatının hangi seviye olabileceğine odaklanıyor ve sonrasında yükseliş öngörüyorlardı, ki gerçekten de BTC haftaya yükselişle başladı.

Popüler yatırımcı Pentoshi, geçtiğimiz gün paylaştığı gönderilerinde BTC için olası taban fiyatın 37 bin dolar olduğunu ileri sürdü:

BTC'nin kısa bir süreliğine 37 bin dolara kadar gerileyebileceğini düşünsem de, bu seviyede uzun süre kalacağını sanmıyorum.

Pentoshi, 36-40 bin dolar arasında güçlü bir alıcı desteği olduğuna dikkat çekti ve ekledi:

Borsalara bu seviyelerden alım yapılması için emir koyulduğunu görebilir, ama çoğu borsada daha önce bu seviyede bir alım talebi görmemiştim. Dip fiyat sandığınızdan daha yakın, pik fiyat ise bu kez algılayamayacağınız bir sayı olabilir.

Altcoinler canlandı

Huobi ve Binance, Çinli yatırımcı kabul etmeyecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fuat27 Eylül 2021 12:27

    bu yorumu yapana o zaman sat elinteki hepsini 37 bine inince alirsin dese , sizce satarmi ? asla satmaz , bu gerizekaliya sunu hatirlatmakda fayda var en basit gelecegi bilsek ortalik zenginden gecilmez :)) sat diyen ucuza almak istiyor al diyen elindeki satmak istiyor , gercek yatirimci hesap eder uzun vade yatirimini yapar arada olanlar ile ilgilenmez , ilgilenen omurden yer  (6)