E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBiri tamam, sıradaki Koparan!---

Biri tamam, sıradaki Koparan!

Biri tamam, sıradaki Koparan!
11 Eylül 2013 - 18:24 borsagundem.com

Atlantik Petrol hisse senetlerinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve büyük ortaklar hisse satışına devam ediyor

Atlantik Petrol Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Abdullah Koparan, bugün KAP'a gönderdiği hisse satım bildiriminde, 05.09.2013 tarihinde Atlantik Petrol Ürünleri Tic.ve San.A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,11 - 2,20 TL fiyat aralığından 21.540 adet satış işlemi gerçekleştirdiğini duyurdu.
Bu işlemle birlikte Abdullah Koparan'ın Atlantik Petrol sermayesindeki yüzde 16,19 olan payları 05.09.2013 tarihi itibariyle yüzde 15,98 sınırına düşmüş oldu.
Hatırlanacağı üzere Atlantik Petrol büyük ortaklarının şirket hisselerinde satışlar yaparak ortaklık paylarını azalttıklarını, hatta tamamen sıfırlandığını haberimizde duyurmuştuk. Ortakların satış işlemleri hız kesmeden devam ediyor. Satış işlemleriyle ilgili olarak fiyat aralıklarına dikkat edildiğinde ortakların satış işlemlerini bir an önce tamamlamak istedikleri görülüyor. İşte daha önce yapılan satış işlemleri ve ortaklık yüzdelerine ilişkin haberlerimiz:


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İMDATTT!!!!!!11 Eylül 2013 19:07

    Borsagündem asıl kervansaray holdingi inceleyin sermayesi sessiz sedasız 60 milyon 588 MİLYON a çıkardılar borsadaki fiyat değişmeden inanılmaz bir şeyyy, bu nasıl olurr???piyasa değeri 42 milyondan 450 milyon tl ye çıkmış olduu!!!!!ve mallar takasta endeks türevde 488 milyon lottt mal geldiii bu akıl almaz birşeyyy