E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden'ın 8 puanlık farkı sürüyor---

Biden'ın 8 puanlık farkı sürüyor

Biden'ın 8 puanlık farkı sürüyor
08 Eylül 2020 - 10:02 borsagundem.com

ABD başkanlık yarışında Trump ile Biden arasındaki fark kapanmıyor. Son bir araştırmaya göre Demokrat aday Biden, ‘Başkan’ rakibinden 8 puan önde gitmeye devam ediyor.

BORSAGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Dünyanın gözü ABD Başkanlık seçimlerinde. Tabi piyasaların da. Geri sayım sürüyor. Beyaz Saray yeni ev sahibi olarak kimi ağırlayacak? Üzerine bahislerin konuşulduğu, ekonomistlerin, stratejistlerin görüş verdiği, analiz yaptığı büyük yarışta kimin nefesi yetecek?

Cumhuriyetçilerin yeniden aday gösterdiği ABD Başkanı Donald Trump ile başkan koltuğu için Demokratların adayı olarak yarışa giren eski ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, birbirlerini demeçlerle, mitinglerle vurmaya devam ederken, şirketler de performans gösterilerinin kamuoyu üzerindeki etkisini araştırmayı sürdürüyor.

REKLAM KAPIŞMASI

Yeni CBS News/YouGov araştırmasına göre Joe Biden 8 puan farkın kapanmasına izin vermiyor, Trump’ın önünde gitmeye devam ediyor.

CNN’nin haberine göre ise ABD çapında olası oy verecekler arasında yapılan araştırmada eski Başkan Yardımcısı Biden yüzde 52, Başkan Trump ise yüzde 42 puana sahip.

Özellikle Wisconsin gibi yarışmanın yoğun olacağı tahmin edilen eyaletteki durum da Biden lehine, yüzde 50'ye yüzde 44.

Tabi bu mücadele bedava değil, bir de işin faturası var. Ortaya çıkan rakamlara göre reklam harcamalarında da Biden Trump'ın önünde. Biden 70 milyon dolar harcarken, Trump 50 milyon dolarda kalmış.

Wall Street tarihinin en büyük balonu

Piyasaların radarında jeopolitik gelişmeler olacak

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)