E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden'dan Netanyahu'ya 'sinkaflı' küfür!---

Biden'dan Netanyahu'ya 'sinkaflı' küfür!

Biden'dan Netanyahu'ya 'sinkaflı' küfür!
12 Şubat 2024 - 19:26 borsagundem.com

ABD basını, Başkan Biden'ın sık sık desteğini dile getirdiği İsrail Başbakanı Netanyahu için, 'sinkaflı küfür' ettiğini ileri sürdü

ABD Başkanı Joe Biden'ın, özel görüşmelerinde İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında sinkaflı küfür kullandığı ileri sürüldü.

ABD basını, Başkan Joe Biden’ın kameralar önünde sık sık desteğini açıkladığı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu hakkında sinkaflı küfür kullandığını yazdı.

NBC News’te yer alan iddianın beş ayrı kaynağa dayandırıldığı belirtildi.

Habere göre ABD Başkanı, yakın dönemde Netanyahu ile ilgili en az 3 özel sohbetinde İsrail Başbakanı'na yönelik olarak sinkaflı küfür kullandı.

Biden, özel sohbetlerinde, İsrail'in ateşkesi kabul etmesi için çaba gösterdiğini ancak Netanyahu'nun kendisinin "burnundan getirdiğini" söyledi.

BİDEN, KÜÇÜMSEYİCİ İFADELER KULLANDI

Habere göre, Netanyahu ile başa çıkmanın imkansız olduğunu belirten Biden, çevresiyle İsrail Başbakanı'na ilişkin konuşmalarında Netanyahu'dan "bu adam" gibi küçümseyici ifadeler de kullandı.

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi'nden yapılan yazılı açıklamada ise Biden'ın, Netanyahu hakkında söz konusu ifadeleri kullanmadığı savunuldu.

Biden ve Netanyahu dün "Hamas'ın elinde kalan tüm rehinelerin serbest bırakılmasını sağlamaya yönelik devam eden çabaları" ele almak üzere telefon görüşmesi gerçekleştirmişti.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Biden'ın, Netanyahu'ya "Refah'ta 1 milyondan fazla insanın güvenliğini sağlamak için inandırıcı ve uygulanabilir bir plan olmadan askeri operasyona başlamaması gerektiği" görüşünü yinelediği ifade edilmişti.

Biden'den Netanyahu'ya uyarı: Askeri operasyona başlama

 

Teksas gerilimi sürüyor: 15 validen Biden'a karşı 'gövde gösterisi'

 

ABD'de sınır gerilimi: Kamyoncular Biden'i protesto etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oku düşün 12 Şubat 2024 22:25

    Tonluk bombaları, f35 uçaklarını daha nice ölüm makinalarını acil yardım olarak , Filistinlilerin katledilmesi için gönderiyor ABD. Ben bir yahudi olarak buradayım diyen ABD dışişleri bakanına ne demeli. Sırf gaz almak için boykottan kurtulmak için numara yapıyor ABD keferesi.

  • E.g.12 Şubat 2024 21:15

    SÖZDE ELEŞTİRMİŞ AMA BİR TARAFTAN GAZZE YANSIN YIKILSIN MASUMLAR ÖLSÜN DİYE BOMBALARI/MÜHİMMATLARI ACİL YARDIM OLARAK GÖNDERİYOR BAŞKAN BİDEN DE SUÇA ORTAK/DESTEK OLMAKTAN YARGILANMALIDIR