E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBiden: Ya Üçüncü Dünya Savaşı ya da yaptırımlar---

Biden: Ya Üçüncü Dünya Savaşı ya da yaptırımlar

Biden: Ya Üçüncü Dünya Savaşı ya da yaptırımlar
26 Şubat 2022 - 23:46 borsagundem.com

ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'ya karşı ellerindeki seçeneklerin Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatmak ya da Rusya'ya uluslararası hukuku ihlal etmenin bedelini ödetmek olduğunu belirtti.

ABD Başkanı Joe Biden, Brian Tyler Cohen'in Youtube kanalına verdiği röportajda, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına yönelik açıklamalar yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ilk kez yaptırım uyguladıklarını dile getiren Biden, "Elimizde iki seçenek var, ya Üçüncü Dünya Savaşı'nı başlatıp Rusya ile tamamen bir savaşa gideceğiz ya da uluslararası hukuku ihlal eden bir ülkeye bedel ödeteceğiz." dedi.

Biden, kimsenin Rusya'ya karşı uyguladıkları ekonomik ve siyasi yaptırımların aniden sonuç vermesini beklemediğini, bu yaptırımların etkilerinin uzun vadede görüleceğini kaydetti.

Rusya'nın amacının NATO'yu bölmek olduğunu ancak bunu başaramadığını belirten Biden, "NATO'nun bir arada durması bir yana, Finlandiya ve İsveç konusunda olanlara bakın. Putin, istediklerinin tam tersi şeylerin yaşanmasına yol açıyor." diye konuştu.

Rusya'dan Türkiye'ye görüşme açıklaması: Biz hazırız

 

Zelenskiy: Ne kadar sürerse sürsün savaşacağız

 

Pentagon: Rus askerlerin yarısı şu anda Ukrayna'nın içinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bokio kokio27 Şubat 2022 14:10

    Huhuhuouhhaaaaa  şeytan dünyaya covidle bitiremideler şimdi dünya savaşı diyor şeytan 

  • ALİ KODUŞ27 Şubat 2022 12:11

    Bak biden rusya adamları çecenleri savaştırıyor kendi savaşmıyor sende ukrayna da pkk ypg lileri savaştır.

  • RAMO CANCAN27 Şubat 2022 11:27

    ALLAH belanızı versin.zamanında ağır silahlar verse idiniz ruslara büyük zaiatlar verdirirdiniz.

  • baran27 Şubat 2022 11:24

    S 400 lere itiraz eden Cünubet m. vekilleri ve hayvanat takımına şimdi bu S400 lerin ucuna takıp uçurmak şart oldu.  Neden böyle konuşuyorlar çünkü bunların çoğu kırma! Yok almışız da aktivite edilmemiş!  Yok Hurdaya çıkarılmış!  Yahu siz neden bu kadar şerefsizsiniz?  Bıden iti ne söylerse bunlar da aynısını köpek gibi tekrarlıyorlar!  

  • baran27 Şubat 2022 22:06

    Benekli kardeş ne dediğimi okudun ama anlama kıtlığı var!  Gerzek oğlan ülke de zengin olmaması mı gerekiyor?  Neden bu kadar fesatsın?  Saçma sapan zırvalayacağına  her türlü  yapılan yola köprüye modern silaha istemezük çekiyorsa sebebi alçaklıktır.  Sersem herif aklı fikri kendi midesinde devletin her yaptığını kendi cüzdanından çıkıyormuş gibi görüyor!  Bak bu kadar mal olursan senin gibilerin sonu ne  Ukrraynalıya ne de Suriyeliye benzeyecek hepsinden beter olacaksın!  Senin kendi basiretsizliğinden cahilliğinden ahmaklığından devlet neden sorumlu olsun?  Bak güzelce izah ettim ki iyi anla ki sonra yandı   öldüm bittim deme!  Yok onun niye parası çokmuş yok o niye zenginmiş?  Salağa bak sen!  Ben fesadım demiyor da!  Böyle sefil tipler türemeye başladı son zamanlarda.

  • ....27 Şubat 2022 12:32

    Kardeş sen ne diyorsun? ABD Yunan adasına silahları kurdu. Saldırsa S400 ü çalıstırdık diyelim,ya Rusya saldırırsa kim koruyacak. Artık garantili sözleşmeler yerine, en iyisi enerjimizi tüm mühendisler bir araya gelip savunma sistemini ve ihalar sihalar gibi akıllı böcekler ve robotlar geliştirsinler. Bunlar bizi yutar. Elimizden geldiğince Ukrayna ya yardım etmeye çalışıyoruz. Bize kim yardım edecek? Ekonomist Özgür Bey dün kuşluda rekor kırdı. Bir ülkenin lideri zenginleşiyorsa, o ülke yoksul olmaya mahkumdur. Kalkınması gereken bizim ülkemiz.

  • Volkan27 Şubat 2022 11:06

    Baküde görüşmeler başlamalı. Putin hileli zarları bırakmalı.

  • Mesele rusyanın toprakları zenginliği27 Şubat 2022 10:51

    Bu olanların tek sorumlusu abd dir. Rusya meksika ile müttefik olsa abd sınırına asker ve askeri ekipman yığsa neler olurdu abd buna razı olurmuydu?

  • Trap27 Şubat 2022 10:28

    Putin, abd nin izni bilgisi olmadan adım atmaz. Pentagon ve rus savunma bakanlığının çevirdiği petrol ve silah lobilerinin tezgahladığı win wine dayalı işi putin ve biden onayladı ukrayna kurban edildi.

  • Tufan27 Şubat 2022 08:24

    Biz ne yapıp edip bu savaşa katılmamalıyız. Bırakalım avrupa abd ve rusya birbirini yesin. Tarihimizde ne zaman bunlarla ittifak etsek ilk fırsatta bizi sırtımızdan hançerlediler. Şimdi boğazlar üzerinden bizi öne atmaya çalışıyorlar. Siz savaşın biz sonra kaymağını yeriz. Tarih okuyanlar bilir. Rusya kırımı Osmanlı zamanında işgal etmişti. Bizde bu ingiliz fransız vs ile ittifak edip rusyayı mağlup ettik ve Kırımı geri alacağız sandık. Ne yaptı bu adiler? Kırım Osmanlıya kalacağına hristiyan rusyaya kalsın dediler. Evet savaşta kazanıp masada elimizden aldılar. Bizi kullanıp rusyayı yıprattılar. O nedenle bu savaşta da öne atılırsak ilk fırsatta bize de çöker bunlar. Bırakın birbirilerini yesinler.

  • Suskun 27 Şubat 2022 04:19

    Ukrayna halkı zaten fakir bir halk şimdi ise tamamen bitik masada olacak anlaşmanın bedelini masumlar ödüyor her iki taraftada ölen gariban Yüce Allah'u Teala yardımcıları olsun

  • E.g.27 Şubat 2022 04:16

    BAŞKAN BİDEN,RUSYA'NIN YERLEŞİM MERKEZLERİNDEN UZAK KUZEY BUZ DENİZİNE BAKAN ALASKA VE AVRUPAYA EŞİT UZAKLIKTA OLAN ASKERİ LİMANLARINDAN BİRİNE ATOM/HİDROJEN BOMBALARINDAN BİRİNİN ATILMASINA HER AN KARAR VEREBİLİR KARARINI DA UYGULATABİLİR

  • Alp27 Şubat 2022 01:01

    Ah srfz.ala geyik herseyin basi sensin..seytan..millet bunu biliyor.

  • Mesut27 Şubat 2022 00:54

    Rus halkının biran önce putini göndermesi gerekiyor, bu işten fakir rus halkı ileride muhtaç hale gelecek işsizlik artacak, ama halkın putin içim önemli olmadığını düşünüyorum

  • Pala27 Şubat 2022 00:31

    Rusyanin son işgali, Türkiye'de putin karsi işgal etse alkışlayacak bir kitlenin olduğunu ortaya çıkardı. Allah düşürmesin, ülke zayiflasa ruslari kurtarıcı diye karsilayacaklar

  • baran27 Şubat 2022 11:43

    Deme lan kim işgal ederse etsin alkışlayacak kitle Sansaryan ın köpek kitlesdir.   Sen hiç meraklanma Türkiye ye birileri saldırıya geçecek buna cüret edecek ve kim kahpe kim alçak kim mert hepsi ortaya çıkacak belli zaten de alenen kendilerini ortaya çıkacaklar!  İşte o zaman kahpeliği bu ülkede bitireceğiz! Aklında olsun.

  • baran27 Şubat 2022 00:07

    İşte   çocuğu sonunda ağzından baklayı çıkardı!   Rusya yı o kadar tahrik ettiler ki Ukrayna ya nükleer  başlıklı füze yerleştirme iddiasına kadar.  Şimdi bu it bol bol silah gönderiyor ki stokları boşalsın Ukrayna da dolar geçer akçe olsun.  Bu gibi alçakların hesabı var Allah ın da bir hesabı var tabi.  

  • Turzim27 Şubat 2022 14:49

    Nedion len varan

  • baran27 Şubat 2022 11:02

    Dangalak aptal aptal saçmalama!  Amerika ya da Rusya yı dost olarak hiç bir zaman yazmadım!  Lafı bir tarafından anlama! 

  • Zariçe27 Şubat 2022 07:05

    Ha rusların suçu yok yani he? Bembeyaz omo ile yıkanmış çarşaf misali ??suriyeyi unuttun mu balık hafızana bir sor.

  • Vatandaş27 Şubat 2022 00:00

    Psıkopat Putin...