E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz TV: Rasim Ozan Kütahyalı kanalda yer almayacaktır---

Beyaz TV: Rasim Ozan Kütahyalı kanalda yer almayacaktır

Beyaz TV: Rasim Ozan Kütahyalı kanalda yer almayacaktır
25 Ağustos 2019 - 13:58 borsagundem.com

Beyaz TV’nin Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, Twitter’dan yaptığı açıklamayla Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV’deki işine son verildiğini duyurdu.

Canlı yayında Boşnaklara yönelik hakaret içeren sözleri nedeniyle 21 ay önce kanaldan ayrılan ve Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programıyla ekranlara dönen Rasim Ozan Kütahyalı'nın işine yine son verildi.

Kanalın Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, dün kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yarın akşam itibarıyla Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV’de yer almayacaktır” ifadesini kullandı.

Kütahyalı’nın ekrana dönmemesi için Beyaz TV önünde protesto eylemi planlayan Boşnaklar ve Ahlak Gönüllüleri Platformu da eylemin iptal edildiğini duyurdu: "Camiamızın üstün gayretleri neticesinde Rasim Ozan Kütahyalı’nın Beyaz TV ile ilişiği kesildi. Ahlak Gönüllüleri Platformu’nun bu akşam Beyaz TV önünde yapacağı protesto iptal edilmiş olup saat 21.00’da Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde basın açıklaması yapılacaktır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DOĞRU26 Ağustos 2019 10:25

    seviyesi düşük ne kadar insan varsa hepsi televizyonlarda,çünkü bizim millette bu insanları seyretmekten zevk alıyor...

  • tahir arslan bursa26 Ağustos 2019 10:36

    Önce çıkardı baktı tepki geldi tekrar işine son verdi. yemezler GÖKÇEK

  • : )26 Ağustos 2019 09:57

    bu adam konuşmaz ise, kaybeden Türkiye olur :D ahahaha ...TRT de dahi istanbul seçim öncesi mit tarafından aranana  pkk sözcüsü konuşmuşken,, bu adamın tvlere alınmaması manidar ahahah

  • ergn26 Ağustos 2019 02:56

    Vermeyin şu dangalağa iş yahu.Zırvacının teki.TV de onu gördüğüm an zaplarım herkes gibi...Seveni sayanı yok,kaale alan yok.Boşuna beslemeyin,gitsin pazarda limon satsın.

  • KILIÇ25 Ağustos 2019 20:57

     BU ZIRVALIKLARI YAPANLAR DERHAL KAPI ÖNÜNE KONMALI HALKIN ÖNÜNE ÇIKACAK KİŞİ NE KONUŞTUGUNUN FARKINDA DEGİLSE KAPI DIŞARI EDİLMELİ ÇOK GEÇ KALINDI.

  • KALKAN25 Ağustos 2019 23:42

    melih gökçek hala akp'de, bir an evvel kapı dışına konulmalı. ülkede futboldan nalyana kimse mi kalmadı, içkici küfürbaz adamı televizyona çıkarıyorlar

  • Salkoviç 25 Ağustos 2019 18:56

    Hangi yüzle ekrana çıkar, akıllara zarar. Osman Gökçek i hatadan döndükleri için tebrik ediyorum

  • jjj25 Ağustos 2019 14:35

    👏👏👏👏👏Ne güzel olmuş tv yasağı getirilsin Rasim Ozan kütahyalıya

  • Bika25 Ağustos 2019 14:13

    Ekranlara çıkmadan yaşantısını sürdürsün, vatandaşın sinirini bozmasın. Güner Ümit'te ekranlarda söylenmeyecek bir sözü nedeniyle başarılı sunucu olduğu halde aforoz edildi.

  • erk26 Ağustos 2019 09:54

    Güner Ümit in o saçma lafını canlı izledim.İyi ettiler.türk milleti kendine hakaret edenleri,alay edenleride aynı yapmalı ama nerdeee.