E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBeşiktaş'ta Nur Çebi yeniden başkan---

Beşiktaş'ta Nur Çebi yeniden başkan

Beşiktaş'ta Nur Çebi yeniden başkan
29 Mayıs 2022 - 22:21 borsagundem.com

Beşiktaş başkanlık seçiminde mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen ile yarıştığı seçimi kazanarak yeniden Beşiktaş başkanlığına seçildi.

Beşiktaş'ta Olağan Seçimli Genel Kurul yapıldı. Yeni başkanını seçecek olan Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen bu seçimde karşı karşıya geldi. Oy işlemi öncesi iki başkan adayı da konuşma yaptı. Seçimde oy verme işlemi tamamlandı ve 4 bin 529 üye oy kullandı. Beşiktaş başkanlık seçiminde mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, Fuat Çimen ile yarıştığı seçimi kazanarak yeniden Beşiktaş başkanlığına seçildi.

İLK 12 SANDIK SONUCU BELLİ OLDU!

Beşiktaş Kulübü'nün Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulunda oy sayım işlemleri devam ediyor. Şu ana kadar 12 sandık açılırken, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi üstünlüğünü koruyor. 12'nci sandık sonucunda 2bin 482 oy kullanılırken, bunların 2 bin 225'i geçerli oldu. Ahmet Nur Çebi 1584, Fuat Çimen 643 oy aldı. 216 boş oy kullanılırken, 40 oy ise geçersiz sayıldı.

FUAT ÇİMEN: "VALERİEN İLE HIZLI KADRO VE TRANSFERLER KONUSUNDA AKSİYON ALACAĞIZ"

Fuat Çimen: "Avrupa futbolunun en önemli sportif direktörlerinden biriyle anlaştık. Genel kurul bizi seçerse haziranın ilk haftası getireceğiz ve Valerien Ismael ile hızla kadro ve transferler konusunda aksiyon alacağız.

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yönetimi ibra edildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir dost29 Mayıs 2022 22:59

    Su spor konusu ilginc geliyor , cocuk ve genc insanlarin ilgilenebilecegi faaliyet ama yasi 40 50 60 70 80 bile olsa acaip emek zaman harciyorlar , hararetli tartismalarda bulunuyorlar, demek ki hayatta deger verilecek islerden biri olarak kabul etmisler