E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBerat Albayrak'ın büyük şanssızlığı---

Berat Albayrak'ın büyük şanssızlığı

Berat Albayrak'ın büyük şanssızlığı
03 Haziran 2016 - 22:42 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu’nda, Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi görüşmeleri Genel Krul salonunda görüşülmeye devam ediliyor. Görüşmeler sırasında en şanssız Bakan ise enerji Bakanı Berat Albayrak oldu.

Albayrak, hükümeti temsilen komisyon sıralarında kurmayları ile beraber görüşmeleri izlerken, muhalefet milletvekilleri üç kez üst üste yoklama talebinde bulundu.

Yapılan ilk yoklamada yeter sayısı çıkmayınca Başkanvekili oturuma 10 dakika ara verdi. Verilen aradan sonra coğunluğun olup olmadığının belirlenmesi için Başkanvekli elektronik oylamaya müracat etti.

Birinci Oylamada Bakan Albayrak parmak izi ile oy kullanamayarak oy pusulası ile oyunu kullandı. Daha sonraki iki oylamada da oyunu parmak izi ile kullanamadı. Komisyon sıralarında oturan Bakan’ın imdadına diğer milletvekilleri yetişti. Bakan Berat Albayrak oy pusulasına ismini yazarak pusulayı başkanlık divanına göndermek zorunda kaldı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)