E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaykar'dan Gazze'ye 280 milyon lira yardım---

Baykar'dan Gazze'ye 280 milyon lira yardım

Baykar'dan Gazze'ye 280 milyon lira yardım
20 Ekim 2023 - 00:56 borsagundem.com

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Gazze'ye 280 milyon lira insani yardım yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. Bayraktar, ''İsrail, hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor.'' dedi

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, "Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar, X sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda, Gazze'de insanlık tarihinin en ağır dramlarından birinin yaşandığını vurguladı.

İsrail’in, kadın, çocuk demeden masum sivilleri katlettiğini belirten Bayraktar, "Hastaneleri, okulları, ibadethaneleri bombalayarak savaş suçu işliyor. Kimliğini soykırımla mücadele etmeye borçlu olanlar, bugün soykırıma başvurarak hak iddia ediyor. Uluslararası kamuoyunun harekete geçmesi, barışın ve adaletin acilen tesis edilmesi gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Baykar olarak Gazze’ye insani yardım yapmaya hazır olduklarını dile getiren Bayraktar, şunları kaydetti:

"Baykar olarak Gazze halkı için 280 milyon liralık insani yardım yapmaya hazırız. Tüm insanlığı Gazze’de yaşanan katliamların durdurulması için harekete geçmeye davet ediyoruz. Sessiz kalmak bu katliamlara ortak olmaktır."

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum20 Ekim 2023 10:53

    hamas destekçisi varsa gitsin filistine hamasa katılsın hamas zırtavozun tekidir islam düşmanıdır binlerce müslümanın katilidir

  • şakir20 Ekim 2023 09:45

    yiyorsa sıha versenize tutmuyor degimi ilişkiler bozulur dimi

  • Mucise Reis : )20 Ekim 2023 09:36

    Hazır olmayan kim var? Deniz Gesmiş arkadaşlarıda...iha sihası yoktu ama o topraklara gidip ak47 ler ile satıştı. Burada insanları överken/yererken.. kimde para var /yok.. kim müslüman/değil ...kim delikanlı/değil.. bilinmez.. Allah iyi niyetleri mükafatlandırsın kendi katında.

  • MEHMET20 Ekim 2023 09:25

    bizim ülkedeki emekilere de yardım edin.afrika düzeyine indiler

  • Ver20 Ekim 2023 07:08

    İnsanı yardım yapılıyor iha ver...

  • Turkogluturk20 Ekim 2023 06:41

    Once kendi ulkendeki fakirlere yardim etsen.cunki ulkedeki fakirligin nedeni belli.bu arada kibristaki mehmetcige isgalci diyen filistin devletiydi.unuttunmu.