E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBeşiktaş, Barcelonalı yıldız için düğmeye bastı---

Beşiktaş, Barcelonalı yıldız için düğmeye bastı

Beşiktaş, Barcelonalı yıldız için düğmeye bastı
06 Ekim 2021 - 20:54 borsagundem.com

Beşiktaş, Barcelona'dan kiralık olarak renklerine bağladığı Pjanic'in ardından Samuel Umtiti için harekete geçti. Siyah-beyazlılar, Katalan devinden ayrılması beklenen Fransız savunmacıyı ocak ayında kadrosuna katmak istiyor

Sezona çok kötü başlayan Barcelona ekonomik problemleri bir türlü aşamıyor. Kulüp, maaş yükünü azaltmak için adeta seferberlik ilan etti. Messi dahil olmak üzere birçok dünyaca ünlü yıldızla yollarını ayıran Katalan devi, Samuel Umtiti'yla vedalaşmaya hazırlanıyor. Fransız savunmacıya talip olan takımlar arasında Beşiktaş (#BJKAS) da yer alıyor.

BEŞİKTAŞ YENİDEN TEKLİFTE BULUNACAK

Sporx'te yer alan habere göre; Barcelona'nın yaz aylarında da göndermeye çalıştığı fakat görüşülen kulüplerle bir anlaşma zemini sağlayamadığı Umtiti'yi devre arasında göndermek için baskı uyguladığı belirtildi. Barcelona'nın ayrılması için baskı yaptığı Umtiti ise yaz transfer döneminde kiralık olarak gitmeyi kabul etmişti ve Nice, Lazio ve Pjanic'in de gittiği Beşiktaş'tan teklifler almıştı. 3 teklife de sıcak bakmayan oyuncu takımda kalmıştı. İspanyol basını, Beşiktaş'ın Umtiti için ocak ayında Barcelona'nın kapısını yeniden çalacağını belirtti.

Beşiktaş borsa liginde yatırımcısını uçurdu

 

Galatasaray'dan 100 günlük faaliyet raporu: Fenerbahçe paketi geliyor

 

Fenerbahçe'de büyük sürpriz! İrfan Can Kahveci...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 65,20
En Yüksek: 67,10
En Düşük: 65,20
Değişim -9,94 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,95
İşlem Hacmi 167.702.215
Toplam Adet: 2.566.971
Ağırlıklı Ort.: 65,34
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)