E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBakasetas, farklı mağlubiyet sonrası veda etti---

Bakasetas, farklı mağlubiyet sonrası veda etti

Bakasetas, farklı mağlubiyet sonrası veda etti
22 Ocak 2024 - 03:33 borsagundem.com

Trabzonspor forması giyen Yunan yıldız Bakasetas, 5-1'lik Galatasaray mağlubiyeti sonrası bordo mavili taraftarlara veda etti. Bakasetas, ''Trabzonspor formasıyla son maçımdı. Herkese çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı

Trabzonspor ile son maçına Galatasaray karşısında çıkan Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas, bordo mavili taraftarlara veda etti.

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Anastasios Bakasetas, Galatasaray'a 5-1 kaybedilen maçın ardından bordo mavili camiaya veda etti. Oyuna sonradan giren ve bordo mavili taraftarların önüne son kez çıkan Bakasetas, "Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Taraftarlardan özür dilemek durumundayız. Taraftarlarımız böyle bir oyun ve skor hak etmiyor. İkinci yarı topları daha çabuk kaybettik. Rakibin kalitesi var ve yaptığımız hataları cezalandırdılar" ifadelerini kullandı.

''SON MAÇIMDI''

Yunan oyuncu ayrılığı ile ilgili gelen soru üzerine, "Trabzonspor formasıyla son maçımdı. Aslında bu vedanın daha iyi olmasını isterdim. Böylesine bir skorla, derbi mağlubiyetiyle ayrılmayı istemezdim. Hayatta bazen böyle oluyor. Türkiye'deki herkese çok teşekkür ediyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm" sözleriyle veda konuşması yaptı.

Yunan oyuncunun Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a imza atması bekleniyor.

Trabzonspor: 1 - Galatasaray: 5

 

Trabzonspor, Galatasaray’ı konuk ediyor

 

Trabzonspor'da iki kadro dışı birden!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 2,15
En Yüksek: 2,22
En Düşük: 1,99
Değişim 5,39 %
FK: 0,00
PD / DD: -3,43
İşlem Hacmi 718.449.432
Toplam Adet: 334.531.981
Ağırlıklı Ort.: 2,13
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)