E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Şimşek'ten "kredi kartı" açıklaması---

Bakan Şimşek'ten "kredi kartı" açıklaması

Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması
27 Şubat 2024 - 09:47 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dün sosyal medyada yer alan "Kredi kartına taksit yasağı geldi" haberlerini yalanladı. Şimşek "Lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Kredi kartına taksit kaldırıldı" iddialarıyla ilgili "Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir." açıklaması yaptı.

Şimşek X hesabından yaptığı açıklamada, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberlerin dolaşıma sokulduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları net bir şekilde ortaya koyduk.

Kurala dayalı ve öngörülebilir politikalarımız seçim sonrası dönemde de aynen devam edecektir.

Bu çerçevede vatandaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyiniz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sercan Yildiz12 Mart 2024 06:17

    Niçin haber yapmıyorsunuz 10,11 Mart arası tüm kredi kartı nakit avans limitleri düşürüldü gizlice herkes yandaş olmuş hadi yayınlayın bunu da görelim ne kadar habercisiniz

  • azmi04 Mart 2024 12:42

    Kredi kartıyla taksitli alış verişler devam etmeli ama bunun da bir sonu var. Öncelikle vatandaşın gelir düzeyi yükseltilmeli. Alım gücü yoksa misal onbin liraya yaşamaya mahkum edilen insan ne yapar...

  • Kaçkar KAPLANI27 Şubat 2024 09:54

    Asparagas bir sosyal medya paylaşımı ile bile bankalar ters yüz oluyorsa gerçek bir şey olduğunda bunların hali ne olur çok merak ediyorum. Kağıttan bir borsamız var.