E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBakan Şimşek: Programımızı daha da güçlendireceğiz---

Bakan Şimşek: Programımızı daha da güçlendireceğiz

Bakan Şimşek: Programımızı daha da güçlendireceğiz
16 Nisan 2024 - 14:32 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz" ifadelerini kullandı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, X hesabından son günlerde yapılan haberlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Şimşek, "Bir süredir yalan haberlerle kasıtlı bir şekilde gündem oluşturulmaya çalışılıyor. Bizim derdimiz memlekete hizmet, gündemimiz yoğun. Bu zor coğrafyada ülkemizin sorunlarını çözmek, potansiyelini ve performansını artırmak için yapacak çok işimiz var." dedi.

Şimşek şöyle devam etti:

Enflasyonu düşürmek, cari açığı azaltmak, bütçe disiplini tesis etmek ve yapısal sorunları çözmek konusunda kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın başından beri tam destek verdiği programımızı daha da güçlendireceğiz. Programımız hedeflerine ulaştığında, vatandaşlarımızın refahı da kalıcı olarak artacaktır. Vatandaşlarımızdan istirhamım; üretilen dedikodulara itibar etmeyiniz ve politikalarımız ile ilgili bizden duymadığınız hiçbir haber veya söylentiye lütfen inanmayınız. 

 

Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası toplantıları için ABD'ye gitti

 

Bakan Şimşek'ten vergi denetimi açıklaması

 

Bakan Şimşek'in ajandasındaki 4 kritik madde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )17 Nisan 2024 07:49

    dünyanın en kötülerinden biri durumundayız. siyaset deıl global verile rkıyaslanınca bu ortaya çıkıyor. nerede başarı ? nerede mucize? nerede pozitif umutlar? şaka gbi söylemler. herhangi universite mezununun yapacağı adımları süper dahiyane adım gbi empose ediyor? ne yapdın efendı? ne yaptın ? nasıl bir mucize adım gerçekleştirip halkı kurtardın ? bomboşsun.

  • gamlı baykuş 17 Nisan 2024 07:25

    kurtarıcı diye geldiler bu yeni mücize ekip.tipik tüikçi çıktılar.tüikle efasonu düşür sonra vergiyi sal artır .maaş zamları tüikleme standartlı ossun sonra bakın bakın memleketi kurtarıyoz desinler.güven olmadığı borsada yansıyor zaten .dünya bankası balonlarıda kurtaramadı borsa çöküşe devam .bu ekip bilinen tipik vergi zammı yap efasonu düşük göster ona göre maaş zammı yap halk perişan sefil ossun daa nossun  ekibi .bunlardan milyonlarca var .bir an evvel ülkenin en büyük partisi chp nin önlem alması lazım .bir an evvel akapa ye eknomi bilgisi desteği vermeli veya erken seçim kaçınılmaz gibi .borsayı izleyin dünyadan 20 milar dolar geliyo da balon oldu .güven yok bundan sonra olmasıda imkansız zaten .çok değerli ekonomi uzmanlarımız var .

  • Bik16 Nisan 2024 22:26

    Venezüela'da bile enflasyon düşerken, Beştepe itibardan tasarruf yapmıyor.

  • Ahmet 16 Nisan 2024 22:26

    Programına 1 sana 2.....

  • borsacı16 Nisan 2024 21:26

    saltanatı ,şatafatı  hiçte az degil arpayı bol yeyince kudurmuşlar.

  • Turkogluturk16 Nisan 2024 16:24

    Emekliyi asgari ucretliyi dusunmuyoruz.

  • Recai16 Nisan 2024 19:11

    Düşünüyorlar