E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle görüştü---

Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle görüştü

Bakan Özer, 10 ilin milli eğitim müdürüyle görüştü
04 Mart 2023 - 21:30 borsagundem.com

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, depremlerden etkilenen 10 ilin milli eğitim müdürleriyle bir araya geldi. Toplantıda Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'daki eğitim durumu ele alındı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilin milli eğitim müdürüyle çevrim içi toplantıda bir araya geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Özer'in başkanlığında düzenlenen çevrim içi toplantıda, 1 Mart'ta eğitim öğretime başlayan Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'daki durum ele alındı.

Ayrıca eğitim öğretime 13 Mart'ta başlayacak Adana, Osmaniye, Gaziantep ile 27 Mart'ta başlayacak Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerinde devam eden son hazırlıklara ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Toplantıya, Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Zekine Dayıoğlu, Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül, Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim Topçu, Temel Eğitim Genel Müdürü Tuncay Morkoç, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Cemal Özdemir ve Destek Hizmetleri Genel Müdürü Levent Özil de katıldı.

Yeni Malatyasporlu 4 futbolcu farklı takımlara transfer oldu

 

Erdoğan: 6 Şubat'ı milat yapacağız

Deprem sonrası o bölgelerde emlak satışı arttı

Adıyaman'da deprem!

Hatay 4 büyüklüğünde depremle sallandı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)