E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiBakan Nebati'den The Economist'e yanıt---

Bakan Nebati'den The Economist'e yanıt

Bakan Nebati'den The Economist'e yanıt
26 Ağustos 2022 - 15:07 borsagundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den, ünlü İngiliz dergisi The Economist'in Türkiye paylaşımına tepki geldi.

İngiltere merkezli The Economist dergisinin podcast yayınında Türkiye ekonomisi ele alınırken, ekonomideki görünüm için "Türkiye ekonomisinde ters giden bir şeyler var: Yükselen enflasyonun ortasında bile ekonomi büyüyor." yorumu yapıldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu yayına atıfta bulunarak şunları kaydetti:

"İma ettiğiniz gibi ters giden bir şey yok. Cevap çok basit, 'Türkiye Ekonomi Modeli'. Enflasyonun belini kırdığımızda hedeflerimize ulaşmamızda hiçbir engel kalmayacak. Bizi izlemeye devam edin."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )26 Ağustos 2022 18:53

     Hahahaha .... Enflasyonun beli kırılıyorderken altta kalan gariban emekli işçi işsiz ne oluyor acaba : )) günlük 100 - 100 tl verdiğiniz  75 milyon insan ne yapıyor merak ediyorlar mı :D

  • kaportacı salim usta sanayiden26 Ağustos 2022 15:44

    HARİKA İŞLER OLUYOR.daa napsınlar .ülkede 10 milon yobaz surili afganan besliyoz kolaymı .bide yandaş kindaş hamurtçular var .ayrıca yanoında bikaç maaşlı hamurtçular var .daa nossun iii dayanıyo memleket .gerçi bitti artık dayanma falan herkes icralık baba yadigarları satılmaya başluyo akapa parti rejimi çaktırmadan miletin baba mallarına büyük hasar verdi .daa nossun ii ossun 

  • Nabi26 Ağustos 2022 18:11

    Sen daha satacak çok şey bulursun Ama ricam olur vatanı satma