E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBahçeli'den ittifak açıklaması---

Bahçeli'den ittifak açıklaması

Bahçeli'den ittifak açıklaması
10 Ekim 2018 - 16:25 borsagundem.com

Yerel seçimde AK Parti ile yapmak istedikleri ittifak modelini açıklayan MHP lideri Bahçeli, 29 büyükşehir belediyesinde ittifak yapılabileceğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde AK Parti ile yapmak istedikleri ittifak modelini açıkladı.

Bir televizyon kanalına konuşan MHP lideri Bahçeli, ''Biz İstanbul'da aday çıkarmayacağımızı daha önce deklare etmiştik. Geri kalan 29 büyükşehirde ittifak zemini arayacağız ama formül nasıl olacak, o konu görüşmelerin ardından netlik kazanır" dedi.

AK Parti ile MHP heyetleri arasında ikinci görüşmenin perşembe sabahı gerçekleşeceğini de söyleyen Bahçeli, bu toplantıda ittifakın şekli konusunda görüş alışverişinde bulunulacağını vurguladı.

MHP lideri "Ardından AK Parti adına görüşmeleri yürüten iki sayın genel başkan yardımcısı Sayın Cumhurbaşkanı'na çıkarak gelinen noktayı aktaracak. Bizim arkadaşlarımız da bize aynı bilgilendirmede bulunacak. Bu bilgilerin ardından eğer Sayın Cumhurbaşkanı bizimle görüşmek isterse, kendileriyle buluşacağız" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Oğuz türk10 Ekim 2018 17:57

    MHP bir proje partisi olduğunu, milliyetçilik ile bu ülkedeki alakalı en son parti olduğunu kanıtlamistir. Diğer partinin zaten ne olduğu ortadadır. Bunu göremeyen milyonlar, görüp de asgari ucretimden olmayim diye sessiz kalıp vatanını satan hainler; pisliginizde bogulun.

  • akpli10 Ekim 2018 17:47

    bahçeli bir şekilde dümenini çeviriyor ve bunu milliyetçilik kisvesi altında yapıyor... adama bıraksan hırsızı, teröristi, yankesici, torbacısı, mafyası vs hepsini dışarıya bırakacak ve millete rahat yüzü göstermeyecek. bununki si ittifak değil nemalanmak....

  • ?10 Ekim 2018 17:26

    Bu ittifakkın adı olsa olsa ŞİŞE MANTARI İTTİFAKKI olu....

  • Okie Dokie10 Ekim 2018 16:45

    Eğer yerel seçimde AKP - MHP ittifakı yapılırsa bu durumdan en çok Ittifak holding hisseleri olumlu etkilenir.