E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBabacan, Türkiye Bankalar Birliği resepsiyonunda---

Babacan, Türkiye Bankalar Birliği resepsiyonunda

Babacan, Türkiye Bankalar Birliği resepsiyonunda
13 Ekim 2014 - 18:15 borsagundem.com

TBB’nin, Washington’daki IMF ve Dünya Bankası Yıllık Toplantıları'nda düzenlediği resepsiyonda Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da yer aldı.

BORSAGUNDEM.COM

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın’ın evsahipliğinde ABD’nin başkenti Washington’da, 9-11 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası Yıllık Toplantıları nedeniyle bir resepsiyon düzenledi.

Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan’ın iştirak ettiği resepsiyona, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Hazine Müsteşar Yardımcısı Cavit Dağdaş, IMF İcra Direktörü İbrahim Çanakçı, Büyükelçilik yetkilileri, bankaların genel müdürleri ve üst düzey yöneticileri, toplantılar nedeniyle ABD’de bulunan çok sayıda uluslararası bankacılık sektörü temsilcileri, IMF, Dünya Bankası, IFC, IIF gibi uluslararası kuruluşlar ile medya temsilcileri katıldı.



Smithsonian Freer Gallery of Art’ta düzenlenen programda Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, kendisine yakın ilgi gösteren davetlilerle uzun süre sohbet etti.
Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen resepsiyon hakkında konuşan Hüseyin Aydın, “Geleneksel hale gelen resepsiyonumuza bu yıl da büyük bir ilgi var. Ülkemize ve sektörümüze olan bu ilgi bizi gururlandırıyor. Bankacılık sektörümüzü ve kültürümüzü tanıtıyor, meslektaşların birbirleri ile tanıştığı bir ortam sağlıyoruz” dedi.

Konuklara uluslararası yemeklerin yanı sıra geleneksel Türk mutfağından örnekler de sunuldu. İlginin yoğun olduğu toplantıya 400’e yakın katılım oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)