E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin korkunç kehanetleri!---

Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin korkunç kehanetleri!

Baba Vanga'nın 2024 yılına ilişkin korkunç kehanetleri!
27 Kasım 2023 - 14:30 borsagundem.com

Kör kahin Baba Vanga'nın gün yüzüne çıkan 2024 yılı kehanetleri birçok dikkat çekici öngörüyle dolu. Geçmişte pek çok önemli olayı doğru bir şekilde tahmin etmesiyle bilinen Baba Vanga şimdi de 2024 için endişelendiren kehanetleriyle gümdem oldu.


Erken yaşlarda yıldırım çarpması sonucu gözlerini kaybeden Baba Vanga korona virüs gibi çok sayıda güncel olayı bilmesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. 2024 yılı için ise dünyanın çok büyük değişime gideceğini öne süren Baba Vanga'ın tüm kehanetleri...

PUTİN'E SUİKAST GİRİŞİMİ

Yeniasır'ın konuk yazarı Bülent Erandaç Baba Vanga'nın 2024 kehanetlerini sıraladı. Baba Vanga, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in kendi ülkesinden biri tarafından öldürülmeye çalışılacağını öngördü. Bu kehanet, Putin'in güvenliğini tehlikeye atabilecek bir senaryo olarak görülüyor.

Baba Vanga, Avrupa'da aşırılık yanlısı terör saldırılarının artacağını ileri sürdü.

TRUMP'IN GİZEMLİ HASTALIĞI

ABD'nin eski başkanı Donald Trump, Baba Vanga'nın kehanetlerine göre 2024 yılında gizemli bir hastalığa yakalanacak. Bu hastalığın ne olduğu veya nasıl tedavi edileceği bilinmiyor. Baba Vanga, Donald Trump'ın hastalığının zihinsel sağlığını da etkileyeceğini iddia etti.

HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Baba Vanga gündemden düşmüyor: Bir kehaneti daha gerçek oldu!

 

Baba Vanga'nın Putin ile ilgili kehaneti ortaya çıktı!

 

Baba Vanga’nın 2022 kehanetleri: İşte dünyayı bekleyen 6 felaket...

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)