E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAysal: Başkan olsaydım böyle konuşamazdı---

Aysal: Başkan olsaydım böyle konuşamazdı

Aysal: Başkan olsaydım böyle konuşamazdı
07 Ocak 2020 - 12:28 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Arda Turan planlamamızda yok, olmayacak da” dedi, teknik direktör Fatih Terim ise “Ben olsam o cümleyi kurmazdım” karşılığını verdi. Sarı-kırmızılıların eski başkanları da ikiye bölündü.

Galatasaray’da Arda Turan polemiği… Başkan Mustafa Cengiz, Arda Turan transferine dair, “Hocamız bizimle aynı fikirde. Arda, planlamamızda kesinlikle yok. Bundan sonra da olmayacak” demişti. Fatih Terim önceki gün yapılan antrenmanda ise Cengiz'e yönelik, “Ben olsam, Galatasaray'a hizmet etmiş hiçbir oyuncu için o cümleyi kurmazdım” ifadelerini kullanmıştı. Bu durum Galatasaray'ın eski başkanlarına soruldu, farklı yanıtlar alındı.

ÜNAL AYSAL: BAŞKAN DEDİYSE KONU KAPANIR

“Başkan olsaydım hoca bu çıkışı yapmazdı; yapmaması gerektiğini bilirdi. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Cengiz daha ılımlı. Bilemeyiz, belki onun tarzı doğrudur. Ama Arda üzerinden yaşananlar son derece ayıp. Bir teknik direktörün, başkan konuştuktan sonra üzerine yorum yapması büyük ayıp. Başkanın da seçme hakkı olmalı. Başkan, ‘Gündemimizde yok' dediyse konu kapanmıştır.”

DUYGUN YARSUVAT: HOCA YERDEN GÖĞE HAKLI

“Arda Turan konusunda Fatih Terim yerden göğe kadar haklı. Fatih Terim gerçek bir Galatasaraylı olduğu için Arda Turan hakkında öyle düşünüyor. Başkan Galatasaraylı değil, ya da hâlâ Galatasaray'ı öğrenememiş. İhtilaf olduğunu düşünmüyorum. Ancak Fatih hoca haklı.”

FARUK SÜREN: TERİM’İN İFADE ÖZGÜRLÜĞÜDÜR

“Hocanın yaptığı biraz itiraz yok. ‘Galatasaray'a emeği geçmiş bir futbolcu hakkında bu şekilde konuşmazdım' diyor. Galatasaray camiası olarak özgür bir topluluğuz. Hoca da camiamızın bir değeri olarak görüşlerini ifade ediyor. Bu bir ayıp değil, net olarak ifade özgürlüğüdür.(SÖZCÜ)

Medipol Başakşehir Arda'nın sözleşmesini feshetti

Arda Turan ile ilgili son dakika kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah08 Ocak 2020 12:50

    Ünal Aysal en büyük yanlışı italyan teknik direktör Roberto Mancini.İtalyanlar iyi makarna ve pizza yapar anlamaz futboldan anlasalar dünyanın en iyi stoperleri arasında yer alan Merih Demireal yedek kalmazdı juventusta.

  • Emrah08 Ocak 2020 12:38

    Arda Turan form durumu dibe vurmuş durumda gerçekleri yazmak lazım şuanda süper lig kulüplerinde forma giyemez ayrıca Emre Belözoğlu form grafiği yıllarca hep üst seviyede oldu fizik kalite ve üst düzey maç kondisyonu yılda 30 maç üzeri hep aynı grafikte gitti Emre iyi fenerbahçe taraftarı fakat bu sene iyi taraftar olduğu için transfer olmadı fenerbahçeye formundan dolayı tekrar geri döndü fenerbahçeye fakat aynısı Arda Turan için geçerli olamaz zaten Fatih Terim hocada bunu açık şekilde bunu basın toplantısında açıkladı.Mustafa başkanın dediği doğru helede futbolda torpil olmadığına göre bide Emre Mor canlı örnek 22 yaşında olduğu için şans verildi fakat olmadı yapamadı son olarak her meslekte torpil olur fakat futbolda sporda torpil olmaz yetenek olur nokta.

  • Emrah08 Ocak 2020 12:22

    Fatih hoca ince hesaplar yapmaz o anda ne düşünüyorsa direk bodoslama konuşur ne var bunda ayrıca Mustafa başkanla arası iyi iyide anlaşıyorlar herkesin görüşü farklı Fatih hocada görüşünü söyledi bu kadar basit. 

  • SAÇMALAMIŞ 07 Ocak 2020 19:18

    Hadi be .Seni de gördük.

  • can07 Ocak 2020 16:28

    imparator ya adam [düdük imparatoru yani]  hakemleri maçta dövüyor zaten yenilnce,  futbolcusunu başkanını da döver adam çok yakında, çakma kabadayı,nasıl bu hale getirdiyse artık şakşakçıları

  • Ryu ken 07 Ocak 2020 16:21

    her zamanki terim egosu...ligde bişe yapamayınca yine etrafa sarmaya başladı. Arda kurtarmaz seni

  • alp07 Ocak 2020 16:12

    senin başkanlığını da biliyoruz, takımı kaç sene geriye attın

  • ..07 Ocak 2020 12:53

    fatih terimin yaptığı yanlış. sen antrenör olarak zaten söyleyeceğini söylemişsin. başkan olsaydim böyle konuşmazdım demek adama başkanlığı öğretmeye çalışmak gibi cirkin bir üslup.

  • Hanifi karakullukçu07 Ocak 2020 12:47

    Arda Haydi beşiktaşa bitmediyini göstereceyin tek yer beşiktaş