E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMedipol Başakşehir Arda'nın sözleşmesini feshetti---

Medipol Başakşehir Arda'nın sözleşmesini feshetti

Medipol Başakşehir Arda'nın sözleşmesini feshetti
07 Ocak 2020 - 12:21 borsagundem.com

Medipol Başakşehir Kulübü, futbolcu Arda Turan'ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Futbolcumuz Arda Turan, dün başkanımız Sayın Göksel Gümüşdağ ile görüşerek kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına kendisinden izin istedi. Gümüşdağ, Arda Turan'ın bu talebini uygun görüp olumlu yanıt verirken tecrübeli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan biri olan, 100 kez A Milli Takımımızda forma giyen Arda Turan'a kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz."

ARDA TURAN’DAN AÇIKLAMA

Yıldız futbolcu ayrılıkla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İşte “Hayatım boyunca hep çok çalıştım, hep çok mücadele ettim. Yine öyle olacak. Yine en mutlu olduğum şeyi yapmaya, futbol oynamaya devam edeceğim” diyen Arda Turan’ın açıklaması:

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • köfteci07 Ocak 2020 20:08

    arda manchester united te gelecek ay

  • bilader07 Ocak 2020 15:13

    vay be ibretlik olay. Arda gibi bir oyuncuyu Türkiyede hiç bir takım yada taraftar görmek istemiyor. Düşünün ki Sergen bile yaptıklarından sonra herkesin bağrında iken Arda neredeyse sokakta gezemeyecek.

  • Selahattin abi 07 Ocak 2020 15:02

    FB de Aziz Yıldırım olsaydı direk adres FB di Aziz Yıldırım Arda hastası bir adamdı. Allah korudu .Aşağıda güzel bir yorum var Acun ve Survivor  

  • Taraftar07 Ocak 2020 13:24

    Arda gel bize yeni kurtulduk hedefimiz büyük 2.amatör 1.amatör.super .bal ligi piyasanın kralini yaptıracam sana eski günlerini yakalariz beraber

  • İstemiyoruz07 Ocak 2020 12:38

    Aman gelme galatasaraya.seni büyük abiler kaptırmak istiyor bu kulübe kulis yaparak ama senin yerin acun abinin yanı survivor.. Hadi anca gidersin..