E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAttila Köksal'dan özeleştiri---

Attila Köksal'dan özeleştiri

Attila Köksal'dan özeleştiri
04 Temmuz 2014 - 11:45 borsagundem.com

Köksal: Bundan sonra "yapamadıklarımıza" odaklanarak sermaye piyasasının tüm aktörlerine ve halkımıza ışık tutmalıyız

TSPB Başkanı Attila Köksal, Sermaye Piyasasında Gündem'in Temmuz sayısında TSPB'nin yeni Yönetim Kurulu'nun gelecek dönemde üstlenmesi gereken sorumluluklara ilişkin görüşlerini açıkladı.
   
Yönetim bayrağını 8 Temmuz’daki Genel Kurulda teslim edecek olan Birlik Başkanı Attila Köksal, önümüzdeki dönemde Birlik tarafından odaklanılması gereken konulara değindi. Köksal, Birliğin sermaye piyasası kurumlarına yol göstermesi gerektiğini vurguladı: “Birlik olarak bundan sonra “yapamadıklarımıza” odaklanarak sermaye piyasasının tüm aktörlerine ve halkımıza ışık tutmalıyız. Bu doğrultuda, Birliğin sektörle ilgili konularda liderlik rolünü üstlenerek, diğer kurumlara yol göstermesi gerekiyor. Etik kuralların ve mesleki prensiplerimizin sektörümüzde tanınması ve uygulanması için çaba sarf etmek hepimizin sorumluluğudur. Göreve geldiğimiz 2011 yılından bu yana sermaye piyasalarımızı daha güçlü bir hale getirmeyi hedefleyerek çalışmalarımızı sürdürdük. Yönetim Kurulundaki çalışma arkadaşlarımla beraber görev süremiz boyunca, yaptıklarımızın bu hedefe ulaşmada bizleri bir adım daha ileri götürdüğüne yürekten inanıyoruz.”   
Birliğin yeni Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Disiplin Kurulu üyelikleri, 8 Temmuz 2014 tarihinde yapılacak 15. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda belirlenecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)