E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporArda Güler'den hayranlarını üzen haber!---

Arda Güler'den hayranlarını üzen haber!

Arda Güler'den hayranlarını üzen haber!
29 Temmuz 2023 - 20:10 borsagundem.com

Arda Güler'in menisküs sakatlığı geçirdiği ve tedavisi için takımının ABD kampından ayrılarak Madrid'e geri döndüğü açıklandı.

İspanyol devi Real Madrid, resmi web sitesinden milli futbolcu Arda Güler'in sakatlığıyla alakalı açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Arda Güler'e yapılan tetkiklerin ardından oyuncunun sağ diz iç menisküsünde lezyon tespit edildi. Oyuncu, özel tedavisine devam etmek için birkaç saat içinde Madrid'e gidecek" denildi.

Arda Güler ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün takım arkadaşlarımla sahada olmak isterdim ama tedavi sürecimi hızlandırmak ve bir an önce hazır olmak için Madrid'e dönüyorum. Desteğiniz için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Soccer Champions Tour için Real Madrid ile ABD'ye giden milli futbolcu, takımının Manchester United ve Milan ile oynadığı hazırlık maçlarının kadrosunda yer almasına karşın forma şansı bulamamıştı.

Arda Güler, 20 milyon euro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon euro bedel karşılığında Real Madrid'e transfer olmuştu.

Arda Güler Golden Boy'da 62 basamak birden yükseldi

 

Arda Güler ABD yolcusu

 

Arda Güler, Real Madrid'e sosyal medyada rekor kırdırdı!

 

İspanyolların Arda Güler çılgınlığı

 

Arda Güler'i bile gölgede bırakacak: Fenerbahçe'de rekor satış!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran31 Temmuz 2023 02:08

    Tipik Türk futbolcusu!  Öve öve adeta deliye çevirttiğiniz 18 yaşında bir ergenden başka ne bekliyordunuz?  Sayın medya maymunları.bu sizin ne ilk ne de son kurbanınız. Bunlar birini illa ya yerden yere vuracaklar ya da göğe çıkaracaklardkır.  Kesinikle oratsı olmaz.  Bizm medya spor futbol medyası futbolcu eskileri ile uyuz yazarları ile yalakaları ile tam bir babun sürüsü.

  • M.Demir30 Temmuz 2023 22:11

        Bu transfer bana göre çok çok erken..Bu çocuğun biraz daha pişmesi! gerekirdi,Real Madrit gibi bir kulübün hangi akla hizmet bu kadar para vermesine şaşırılır doğrusu.Umarım bu macera erken bitmez..

  • NUSRET ALİBEYSOY30 Temmuz 2023 09:56

    Avrupada öyle futbol kadın futbolu gibi değil sert güçlü fizikli atletik olacaksın yoksa iki artistik hareket yaparak bu işler olmamaktadır.umarım tez zamanda sağlığına kavuşup başarılı olur.

  • Küçük İbo29 Temmuz 2023 22:33

    Sn. medya üyeleri Arda ile uyuyup Arda ile uyanıyoruz, sonunda 18 yaşında bir gencin geleceğini yok edip rahat edeceksiniz.

  • AHMET ÖZBİLEN29 Temmuz 2023 22:23

    Resmen Arda ya nazar ve gözdeğdi.Avrupada top oynamak her babayiğitin  karı da değil.