E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAracı kuruluşların küçülmesi trend değil---

Aracı kuruluşların küçülmesi trend değil

Aracı kuruluşların küçülmesi trend değil
08 Eylül 2015 - 14:06 borsagundem.com

SPK Başkanı Ertaş, "Türkiye’deki aracı kuruluşların küçülmesinde marjinlerin sıkı oluşu bir neden olabilir" dedi

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vahdettin Ertaş, “Türkiye’deki aracı kuruluşların küçülmesinde marjinlerin sıkı oluşu bir neden olabilir” dedi.

Ertaş, İstanbul’da verdiği bir röportajda, “Bazı uluslararası aracı kuruluşlar belirli müşterilerine sınırlı marjinler sağlarken, Renaissance Capital ve Erste Securities Turkey ofislerindeki küçülme bütün piyasa için bir trend olarak görülmemeli” diye konuştu.

Ertaş, “Aracı kuruluş sektörünün 1 Kasım’da yapılacak seçimin ardından hız kazanması bekleniyor. Lisansları sadeleştirecek regülasyon değişiklikleri ile daha fazla uluslararası aracı kuruluş Türkiye’ye çekilecek” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Nettinhoca15 Eylül 2015 20:41

    kervansaray mağdurlarından aldığın beddua sana yeter başkan Allah sana kabirde yardım etsin bu beddualarla işin zor. Alnına çalınmış bu kara lekeyi temizlemeden ne anlatsan hikaye senin Döneminde borsaya güven kalmadı..

  • _08 Eylül 2015 17:53

    senin sözlerine güvendim hisse aldım.keşke güvenmeseydim.hani C gurubunda likide artacaktı.artan birşey ben görmedim

  • bunun hesabını dahi verecekler08 Eylül 2015 16:46

    başkan sence borsanın bilgi işlem departmanı baz alındığında veri tabanından yatırımçılara girişimlerde bulunuldumu..sper saldırılar gibi....

  • murat08 Eylül 2015 16:23

    yerliyi bitirdiniz yabancıya çalıştınız,bunlar ilerde dava konusu olacaklar hep,borsada hacmi bitirdiniz,insanları soydurudunuz.

  • SAHTEKARLAR08 Eylül 2015 15:31

    BIRÇOK EKONOMİST VE ARACI KURUM VE KURUM ÇALIŞANLARI DAHİ FARKINDA TC EKONOMİSİNDE EKONOMİ KRIZININ ÇIKMA İHTİMALİNİN OLMADIĞINI.AMA PARANIN HESABINI YAPIP BIRÇOK GİRİŞİMLERİN MUCUDİ OLUYORLAR.ÇÜNKİ BUNLAR YATIRIMCININ VE TÜRKİYE SERMAYESİ BAZ ALINDIĞINDA MERKEZ BANKASININ KASASINI YILLARCA SOYMAKDAN BIKMADILAR

  • şahin....spekülatör08 Eylül 2015 14:31

    sanırım buarada anladınız neden bazı yurtdışı sermayesini çalıştıran aracı kurum yönetiçisi yada çalışanlarının türkiye ekonomisini ve siyasetini neden manipüle ettiklerini.......