E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivAraç sahipleri dikkat: Akaryakıta zam geliyor!---

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıta zam geliyor!

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıta zam geliyor!
12 Eylül 2023 - 09:14 borsagundem.com

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin fiyatlarına 2,03 TL zam gelmesi bekleniyor. Böylece motorin İstanbul'da 40 liraya yükselecek.


Motorinin litre fiyatına 13 Eylül'den itibaren 2,03 TL zam geliyor.

Benzin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Motorinin litresi zam sonrası İstanbul'da yaklaşık olarak 40,03, Ankara'da 40,57 ve İzmir'de ise 40,74 TL'ye yükselecek.

Akaryakıta yeni zam sinyali

 

Kılıçdaroğlu: Derhal telafi zammı yapılmalı

 

Akaryakıta bir zam daha

 

Sigaraya zam!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)12 Eylül 2023 09:56

    Bu muhalefet , muhalefetlik yapamıyor :D Benzin 40 tl ye dayanacak, hiç bişe yapmıyor ... Ben evimde otururken, depomu doldururken, evimde açmış tv den haberleri izlerken muhalefeti göremiyorum sokakda :D benim yerime sokaklarda yürümeli, koşmalı, kurumlara gidip hesap sormalı , bende yan gelip evde yamalıyım. :D bu muhalefet varken , ucuz benzin almak hayal.... Nasrettin hoca misali 40 yetmez diyip en az 50 olsun diye kurumalra talep etmeli. Müstehak bunlar... 15 milyon emekli var 7,500 alıp amin diyorsa... 11,400 tl ücrete şükür diyip harika geçiniyorum diyorsa... 20 milyon öğrenci belileri mutlu beslenmeler doluyor ceplere harçlık veriyorum bol bol diyorsa... sana muhalefetlik yapmak düşer, muhalefet ne yapsın ? :D