E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAP Raportörü'den de Yunan vekilin hareketine tepki!---

AP Raportörü'den de Yunan vekilin hareketine tepki!

AP Raportörü'den de Yunan vekilin hareketine tepki!
30 Ocak 2020 - 14:42 borsagundem.com

Avrupa Parlamentosunun (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, AP'de Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a tepki göstererek, "Bu üzücü hadiseyi hiçbir gerekçe haklı kılamaz" açıklamasında bulundu

Sanchez, Twitter'dan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu etiketleyerek, AP'deki Genel Kurulda Türk bayrağını yırtan Yunan milletvekiline tepki gösterdi.

Türkiye'nin AB'ye aday ülke olduğunun altını çizen Sanchez, "İlişkilerimiz halihazırda çok iyi olmayabilir. Ancak bu üzücü hadiseyi hiçbir gerekçe haklı kılamaz. Aşırı sağın, İslam karşıtı söyleminin Brüksel'de yeri yok." ifadelerini kullandı.

Küstah Yunan milletvekilli Türk bayrağını yırttı

AP'DE TÜRKİYE KARŞITI PROVOKASYON

Brüksel'deki AP Genel Kurulunun "Yunan Adalarında İnsani Durum" başlıklı oturumunda, bölgedeki göçmenlerin durumu ele alınırken, Yunanistan'ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisinin eski üyesi bağımsız Lagos, "Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz." ifadelerini kullanmıştı.

Bakan Çavuşoğlu'ndan Türk Bayrağı'nı yırtan Yunan vekile tepki: Haddinizi bilin!

Ardından milletvekili Lagos, kağıttan yapılmış Türk bayrağını yırtarak, büyük bir provokasyona imza atmıştı.

Buna karşılık, oturumun yöneticisi itidal çağrısında bulunarak, bu tür davranışlara müsaade etmeyeceğini söylemişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet mutlu30 Ocak 2020 19:07

    Yunan halki türk halkina düsman degildir..bizlerde yunan halkini severiz..zaten bir farkimiz da yoktur..bu tip siyasetciler küresel güclerin usaklaridir..tarihte yapmis oldugunuz düsmanligi iki halk arasinda basaramayacaksiniz..herkes sag duyulu ve bilincli insan gibi davranmali...hic bir insan hic bir insana kötülük yapamaz..tabiki de evrimini tamamlamis insan olabilmis ise

  • MELTEM GÜZELBAHAR30 Ocak 2020 17:16

    onu yapan şerefsizin teki.yürekleri var ise bize savaş ilan edersiniz.

  • sedat30 Ocak 2020 16:20

    Açacaksın kapıları bırakacaksın göçmenleri görecek Türk bayrağını yırtmak neymiş.Bunlar ancak şov yaparlar.Höt desek kaçacak yer ararlar.

  • Aydın30 Ocak 2020 14:57

    Amk. Yunanı Haddinizi bilin...