E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu'ndan Türk Bayrağı'nı yırtan Yunan vekile tepki: Haddinizi bilin!---

Bakan Çavuşoğlu'ndan Türk Bayrağı'nı yırtan Yunan vekile tepki: Haddinizi bilin!

Bakan Çavuşoğlu'ndan Türk Bayrağı'nı yırtan Yunan vekile tepki: Haddinizi bilin!
30 Ocak 2020 - 13:29 borsagundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) Türk Bayrağı'nı yırtan ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos'a sert tepki gösterdi. Çavuşoğlu, ''Avrupa'nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin'' dedi

Yunanistan'ın Avrupa Parlamentosu Milletvekili Ioannis Lagos meclis kürsüsünde Türk bayrağı yırttı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaşananlar sonrası sosyal medya hesabı Twitter'dan çok sert bir mesaj yayımladı. Çavuşoğlu, "Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. AP'nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz" diye yazdı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter'dan tepkisini şu sözlerle gösterdi:

''Şanlı bayrağımıza uzanan elleri nasıl kırdığımızı, denize nasıl döktüğümüzü en iyi bu ırkçı kafalar bilir. Avrupa’nın şımarık, ırkçı çocukları hadlerini bilsin. Avrupa İslam karşıtlığı ve ırkçılığa artık dur demeli.Bayrağımız her yerde şerefle dalgalanmaya devam edecek! AP’nin de bu palyaço hakkında gerekeni yapmasını bekliyoruz.''



IRKÇI VEKİLDEN SKANDAL

Brüksel'de düzenlenen AP Genel Kurulu'nun "Yunan Adalarında İnsani Durum" başlıklı oturumunda bölgedeki göçmenlerin durumu ele alındı.

Yunanistan'ın aşırı sağcı Altın Şafak Partisi'nin eski üyesi bağımsız AP milletvekili Lagos, "Kimsenin burada Yunan vatandaşlarının durumunu konuştuğunu duymuyoruz. Herkes göçmenlerden bahsediyor, Yunan vatandaşlarının hakları ne olacak?" diyerek tepki gösterdi.

Lagos, Yunan vatandaşlarının yüzde 70'inin yasa dışı göçe karşı olduğunu, ülke halkının göçmenler tarafından saldırılara uğradığını iddia etti.

Irkçı Lagos, "Bir tarafta da Türkiye var, her istediğini yapabiliyor. Ülkemize akın akın göçmen geliyor. İşte bu Türk Bayrağı, bununla ne yapılır, yırtıp atılır. Artık buna bir son vermeliyiz." diyerek kağıttan yapılmış Türk Bayrağı'nı yırtarak büyük bir provokasyona imza attı.

AP'de küstah Yunan milletvekilli Türk bayrağını yırttı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahabettin özdogru 01 Şubat 2020 11:37

    Iran ın abd ye attığı füze nin aynısını türkiye yunanistan a birkaç füze atsa yunanın sesi kesilir türkiye seslenmiyor onlarda üstümüze geliyor sırtları kaşınıyor Sırtlanın aslana karşı koyma misali

  • AHMET ÖZBİR30 Ocak 2020 16:21

    KANI BOZUKLAR Küresel Güç Türkiye'mi hazmedemiyorlar, kuduruyorlar! Artık bütün dünya bunu bilecek, Türkiye'ye yamuk yapan YAMUK YÜRÜYECEK, ÇÜRÜYÜP GİDECEK! Sn. Bakanım ağzına, yüreğine sağlık. Salaklara her fırsatta haddini bildiriyorsun.

  • ...30 Ocak 2020 15:03

    ne hale geldi itibar mitibar .... görüyoruz... daha neler gösterecek tepemizdekiler bizlere bakalım...

  • asena30 Ocak 2020 13:49

    köpeğin çocukları avrupanın şımarık p...leri

  • Lala30 Ocak 2020 14:45

    Köpek kötü de kurt mu iyi?;asena dışı kurt demek