E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAnel Telekom'da çağrı ve ayrılma fiyatı ne olacak---

Anel Telekom'da çağrı ve ayrılma fiyatı ne olacak

Anel Telekom'da çağrı ve ayrılma fiyatı ne olacak
15 Ocak 2016 - 08:11 borsagundem.com

Anel Telekom hisselerinin Acredo Technology BV'ye satışında anlaşma sağlandı. Peki çağrı ve ayrılma hakkı fiyatı ne olacak?

Anel Elektrik, Anel Telekom hisselerinin tamamının Hollandalı Netaş’ın da ortakları arasında olan Acredo Technology BV'ye satışı konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu. Beher hisse fiyatı 1.50 TL ve 1.70 TL arasında kalmak kaydıyla kapanış gününde şirketin öz kaynaklarının tutarına bağlı olarak belirlenecek fiyattan olmak üzere hisse devir sözleşmesi imzalandı. Şirketin hisselerinin önemli bir kısmı borsada işlem görüyor, bu yüzden gözler çağrı ve ayrılma hakkı fiyatına çevrilmiş durumda.

ÇAĞRI VE AYRILMA HAKKI FİYATI

Peki çağrı ve ayrılma hakkı fiyatı ne olacak? Son altı aylık ortalama fiyatı 2.11 liraya denk geliyor. Yapılan açıklamanın şu bölümü çok önemli, ‘’Şirketin öz kaynaklarının tutarına bağlı olarak belirlenecek fiyattan olmak üzere hisse devir sözleşmesi imzalandı’’ Şirketin en önemli varlığı Ümraniye’deki binası. İyi para ediyor. Binanın yarısı Anel Telekom’da yarısı Anel Elektrik’de. Binanın satılması ya da devredilmesi halinde ayrılma hakkı gündeme gelecek. Ayrılma hakkı fiyatı da borsadaki son bir aylık ortalamaya göre hesaplanacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)