E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAmerikan medyasında Müslüman doktora büyük ilgi---

Amerikan medyasında Müslüman doktora büyük ilgi

Amerikan medyasında Müslüman doktora büyük ilgi
18 Mayıs 2020 - 00:03 borsagundem.com

Trump'ın yeni oluşturduğu hızlı aşı oluşumu programının başına getirdiği Fas asıllı ABD'li Müslüman doktor Moncef Slaoui, Amerikan medyasında ve sosyal medyada büyük ilgi çekti


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • zuhra 18 Mayıs 2020 09:44

    irkin dinin ne onemi var ki , musluman olmak bir ayrıcalık degil bence , insan olmak onemli 

  • Mehmet18 Mayıs 2020 08:00

    Domuzdan bulasip yeryüzüne özellikle de bu hayvanın etini tüketen memleketlerde yayıldı. Musluman ülkelerde e israilde çok da etkin değildi. Demem o ki domuz yemeyi biraksinlar böyle virüsler de Peyda olmaz. Ha bu arada virüs laboratuvar virüsü değildir.

  • Salla 18 Mayıs 2020 11:42

    Hangi araştırmayı yaptın ? İslandinavkarda az mesela domuz da yiyorlar

  • Burak18 Mayıs 2020 04:29

    Şuralı buralı Türk Amerikan Alman Fransız böyle şeyler farkında olmadan hep ırkçılığı , ayırımcılığı doğurur.Dünyada 8 milyar insan vardır rengi , şekli ne kadar farklı olursa olsun hepsinin iki gözü , iki kulağı 5 parmaklı elleri vardır.Hepsi ayakkabı giyer hepsi iki ayak üzerinde yürür demekki hepimiz insanız.Dünyada nasıl binlerce çeşit köpek varsa hepsi köpektir havlar.yani şöyle söylemeye çalışıyorum afrika zencisinden tutunda japonuna kadar kutuplardaki Eskimolara kadar görünüşte farklılıklar vardır ama öz değişmez 46 kromozon adem ve havvanın çocukları üremiş dünyaya yayılmışlardır.Afrikada yaşayan zenci olmak zorundadır çünkü güneşe uyum sağlamıştır yoksa yaşayamaz.soğukta olanlar sarı saçlı beyaz tenlidir çevre...yani uzatmayalım faslı Lübnanlı bunlar basit tanımlar hepimiz insanız hepmiz koronaya karşı aynı sepetteyiz.

  • oğuz18 Mayıs 2020 02:50

    Vanda ve Adanada vefa gruplarına saldıran chpkk lılara lanet olsun bu kadar mı vatansız olunur hiçmi ar ınız namusunuz kalmadı....sözde iyiciler hangi vatansızları desteklediğinizi görün...

  • Hakan18 Mayıs 2020 03:09

    Bravo oğuz, tamamen katılıyorum.

  • mehmet18 Mayıs 2020 01:49

    aşı gerek kalmayacak merak etmeyin.. virüs mutasyonla zayıf hale gelecek inş.. insanlık tarihinde şimdiye kadar binlerce virüs türü mutasyonla etkisiz hale geldi.. ikinci ve üçüncü dalga da olmayacak inş.  ama yine de tedbir.. tedbiri elden bırakmayın derim.

  • Okie Dokie18 Mayıs 2020 01:03

    Trump reyiz bu olmadı işte. Seçimlerde sana gerekli dersi vermek şart oldu.

  • AHMET ÖZBİR18 Mayıs 2020 00:46

    KORONA aşısını bulanın Müslüman olması biz Müslüman Türkleri acaip mutlu eder. Rabbimden en büyük dileğim Türk Bilim İnsanlarınca virüs aşısının bulunmasıdır. Ancak Faslı kardeşimzin bulması bizler için gurur kaynağı olur. İnsanlık BÜYÜK MÜJDE BEKLİYOR, MÜ'MİNLERE YAKIŞIR DİYOR.

  • Münafık zihniyet18 Mayıs 2020 04:01

    Aynada kendine baksan şeref yoksunu zaten ne mal olduğunu anlar olmadığın bir dev gibi kendini görmezdin. Gayet açık batılılar ilimde gelişkinler, kitap okurlar. Sizler gibi yalaka değiller, daha asiller. Sizin kadar yolsuzluk yapıp sonra da vatan millet din iman demezler. Sizin gibi ikiyüzlüleri toprak bile kabul etmeyecek. Gelişmiş ülkelere kaçan ilim adamları için buradaki cahil çomarlar övünç duyuyor.

  • Şeref 18 Mayıs 2020 03:27

    " Bir düşün ezik " rumuzlu rezil. Yazdığın zırvadan belli ki Böyle hitabederken aynaya bakmışsın. Hamamböceği zihniyetli ezik.

  • Bir düşün ezik18 Mayıs 2020 02:24

    Hızlı aşı programının başına getirilmiş adam aşıyı bulan değil. Kaldı ki aşıyı bulan adam olsa dahi bu işi kendi ülkesinde değil abd nin verdiği imkânlarla abd de yapacak. Bu İslam dünyası için övünç değil utanç kaynağıdır. Demek ki buralar ilim insanları için, emek veren donanımlı insanların yaşaması için uygun ülkeler değil. Bu adamlar neden abd, İngiltere, İskandinav ülkeleri,almanya gibi yerlere göç etmek zorunda kalmış yada göç etme ihtiyacı duymuş?

  • Atilla18 Mayıs 2020 01:54

    Vatandaş yorumun sahibi, sen insanmısın, nasıl bir yaratıksın, Senin zihniyetine Çöp bile demek abes.

  • Vatandaş18 Mayıs 2020 01:03

    Madem araplara bu kadar hayransın yallah arabistana.