E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporAli Koç, Jailson'u 12 milyon eurodan aşağı satmayacak---

Ali Koç, Jailson'u 12 milyon eurodan aşağı satmayacak

Ali Koç, Jailson'u 12 milyon eurodan aşağı satmayacak
30 Temmuz 2019 - 11:12 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson'a tam 6 kulüp talip oldu. Fiyat soran takımlara sarı-lacivertli kulüp hep aynı yanıtı verdi: 12 milyon euro...

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson Marques Siqueira, Ağustos ayıyla birlikte transferde adı en çok konuşulacak isim olacağa benziyor.

Sarı-lacivertlilere Brezilyalı için 1'i Çin'den olmak üzere tam 6 takımın fiyat sorduğu öğrenildi. Fenerbahçe tüm taliplere "Oyuncunun fiyatı 12 milyon euro" yanıtını verdi.

Jailson için en yükseğe çıkan takım Shangai SIPG oldu. Çinliler tam 8 milyon euro önerdi. Ancak yönetim bu teklifi de reddetti. Sarı-lacivertlilerin Jailson için de bekleme taktiğini uyguladığı, 10 milyon eurodan daha aşağı oyuncunun satışını kesinlikle yapmayacağı bildirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Okan 30 Temmuz 2019 12:53

    Hala gitmiş yaşlı jübilesi yaklaşmış futbolcular Pelin’de. Hemde bonservis paraları vererek almaya çalışıyor. Aziz yıldırım ın izinde Avrupa kulüplerinin Hurdaya çıkmaya yaklaşmış oyuncuları paraya çevirme kapısı olmaktan ne zaman kurtulacak bu Fenerbahçe

  • Dd30 Temmuz 2019 11:55

    Sporla uğraşacağına şirket lerine bak. Arçelik battı. 

  • Hedef stop30 Temmuz 2019 20:35

    Hahahahaha