E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAkşener: Türkiye'yi düzlüğe çıkaracağız---

Akşener: Türkiye'yi düzlüğe çıkaracağız

Akşener: Türkiye'yi düzlüğe çıkaracağız
06 Mayıs 2018 - 16:14 borsagundem.com

Mersin'de konuşan Meral Akşener, sözünde durarak 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyledi

İYİ Parti lideri Meral Akşener 24 Haziran seçimlerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

-Buradan Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan kardeşlerime sesleniyorum, bizlere oy vereceğinizi düşünenler her birinizi münafık ilan eden bir cumhurbaşkanı adayı ile karşı karşıyasınız. Biz bir yola çıktık. Siz ne zaman sözümden caydığımı gördünüz. Grubumuz olsa dahi 100 bin imzayla yola çıkacağım dedim arkasında durdum. Gittiniz ilçe seçim kurullarını doldurdunuz. 25 Ekim’den beri bir şey söylüyorum, adayım, 100 bin imza ile adayım. Çatı aday olarak beni gösterseniz de olmaz olmaz.”

 -Türkiye'nin incisi olan Mersin bugün 200 bin mülteci ile beraber yaşıyor. Hayat standartımız düştü. Bu 200 bin Suriyeli kardeşimi netice itibarıyla sayın Erdoğan'ın yanlış politikaları neticesinde Mersin'de yaşıyor. Buradan size söz veriyorum Cumhurbaşkanı seçildiğimizde, inşallah 2019'un Ramazan ayında Suriyeli kardeşlerimizle Suriye'de iftar açacağız inşallah.

-Her bir gencime iş bulacağım. İş bulamıyorsam, iş bulana kadar vatandaşlık maaşı ödeyeceğim.

-("Devletin başına Meral gelecek" sloganlarının ardından) “Böyle diyorsunuz, birileri üzülüyor. Siz bağırıyorsunuz. Olan Binali Bey’e oluyor. Onu azarlıyor. Yazıktır, yazık… “

"OY VERMEYENLERİ MÜNAFIK İLAN EDİYOR"

-Öyle korktular ki, yandaş müteahhitlerden birazını aldılar, size geri vermeye kalktılar. Harun gibi geldiler, karun oldular. Ama bugün İYİ Parti var. İYİ Parti'nin cesur insanları var, Mersin'in cesur insanları var. Adayın tekine oy vermeyenlerin münafık ilan edildiği bir dönemdeyiz. Yahu sen kimsin? Sen Allah'ın bir kulusun. Dün iyi işler yapmış olabilirsin ama sen bu ülkeye artık yüksün. Kıbrıs'ı verdin mi kardeşim? Kıbrıs bizim için yavru vatan değil, ciğerimizin parçası. Kıbrıs'ın verilmesine müsaade etmeyeceğiz, Kıbrıs'ı veremeyeceksin. 18 adanın akıbetine benzetemezsin.

-Bir de bir FETÖ iftirası var ki evlere şenlik. Utanmasalar kendilerine oy vermeyen herkesi FETÖ'cü ilan edecekler. Yedi göbek sülalemde bir tane FETÖ'cü çıksın ben siyaseti bırakırım.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sdk06 Mayıs 2018 23:43

    Chpnin oylarını bölecek bu kadın chp kendi ayağına kurşun sıkıyor bu kadını destekleyerek

  • Ali06 Mayıs 2018 23:12

    Demirel gibi sallıyor

  • kurt06 Mayıs 2018 21:05

    meral akşener den siyasetci cok zor cıraklık kalfalık ondan sonra belki ustalık kendi partisini terkedip gidenden bu ülkeye hizmet zor gelir

  • Turgut06 Mayıs 2018 20:13

    Suriyelileri göndereceğini söylüyor,bu sözü bile yeter

  • hadi ordan07 Mayıs 2018 00:32

    esatla dostta olur. abd ile ertesi gün işbirliği ve dolar iner. pkk silah bırakır ama kck doğuyu yer içerdeki fetöcüleri af çıkartır onları tıkan hakimleri tıkar. 1 sene sonrada doğu elden gider sonra israil alır. aynı ittihat teraakki gibi aynı çokmu arandın 10 senede 7milyondan 700bine bence merale bu yeter.

  • Ahmet Özbir06 Mayıs 2018 19:49

    ABİDİK Gubidik işler kadını erkeği işinden eder! İP'e güvenme KOPAR! Abidik Gubidik Meral'e güvenme İŞİNDEN EDER !..

  • oğuz06 Mayıs 2018 19:28

    Senden ne köy olur ne kasaba!

  • Ali Tüzün06 Mayıs 2018 18:02

    Feministler başa gelirse çekeceğimiz var.İlk önce AKP erkekleri tehdit etti ordan başlayacak.

  • KILIÇ06 Mayıs 2018 17:31

    ÇOK YIPRATMA KENDİNİ REİS FARK ATAR HEPİNİZİ TUŞ EDER .

  • POLAT ALEMDAR06 Mayıs 2018 17:17

    düzlüğü çıkartacakmıs.öyle sallama ve yuvarlak laflar ile konuşma bizlere bizlere elle tutulur somuş söyler söyle.yalancı olduğun belli oluyor.bizler projelerin varmı kepsinden bahis et.ben de cumhurbaşkanlığına adaylığımı koyarım derim ki iç anadoluya deniz getireceğim mesala.yalandan kim ölmüş.bekara karı boşamak kolay misali.

  • ;06 Mayıs 2018 16:30

    bu günler iyi günlerin meral kendini ve partini 24 haziranda sandığın dibinde bulacaksın merak etme şimdi konuş konuşabildiğin kadar

  • dsd06 Mayıs 2018 16:24

    Falza iddaalı konuşmamak lazım...Kim gelirse gelsin arkasından ekonomik kriz gelecek...Doğrusu bu...