E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Özal o partiden aday---

Ahmet Özal o partiden aday

Ahmet Özal o partiden aday
10 Nisan 2015 - 15:38 borsagundem.com

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal seçimlere giriyor

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal,  Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi (BBP) seçim ittifakından (Milli İttifak) aday oluyor. Ahmet Özal'ın, Saadet Partisi çatısı altında kurulan 'Milli İttifak'ın  Mardin birinci sıra adayı olduğu ifade edildi.

İDRİS NAİM ŞAHİN SÜRPRİZİ

Saadet Partisi ile Büyük Birlik Partisi, 7 Haziran seçimlerine ortak liste ile giriyor. Bu ittifak listesine son dakikada bir parti daha dahil oldu.  AK Parti'den istifa ederek MİLAD partisini kuran İdris Naim Şahin ittifak listelerine girdi. İdris Naim Şahin'in İzmir'den birinci sıradan aday yapılacağı ortaya çıktı.

LİSTELERİNİ SUNDULAR ANCAK BİRÇOK YERİ BOŞ BIRAKTILAR

7 Nisan günü ortak listelerini  YSK'ya sunan SP-BBP'nin birçok yeri boş bıraktığı öğrenildi.

SP-BBP ittifakının bu yerleri teklif götürülen isimlerden gelecek yanıtlar için beklettiği söyleniyor.

HAŞİM KILIÇ'A DA TEKLİF GÖTÜRMÜŞLER

İttifakın teklif götürdüğü flaş isimlerden birinin  Anayasa Mahkemesi eski Başkanı Haşim Kılıç olduğu ortaya çıktı. BBP lideri Mustafa Destici ile SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın bu isim üzerinde uzlaştığı ve şimdi Kılıç'ın yanıtını bekledikleri öğrenildi.

EKSİKLİKLER İÇİN YARINA KADAR SÜRE

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimi kapsamında, siyasi partilerin aday listeleri ile bağımsız adayların başvuru evrakındaki eksiklikleri en geç yarına (11.04.2015) kadar tamamlamaları gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)