E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmlakAğaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Gezi' eleştirisi---

Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Gezi' eleştirisi

Ağaoğlu'ndan Erdoğan'a 'Gezi' eleştirisi
10 Temmuz 2013 - 12:49 borsagundem.com

Ali Ağaoğlu, Gezi Parkı eylemleri sürecinde birbiri ardına sert açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi...

İnşaat ve İş dünyasının önemli simalarından Ali Ağaoğlu, Gezi Parkı olayları sırasında Başbakan Erdoğan'ı takındığı tavır nedeniyle eleştirdi. TGRT Haber'de Hadi Özışık'ın sunduğu Basın Odası programında, Gezi Parkı'nda yaşananları 'Talihsiz bir olay' olarak nitelendiren Ağaoğlu, Erdoğan'ın o günlerde daha sakin bir tavır takınmasını beklediğini söyledi ve ekledi: "Sayın Başbakan'ın bu tür konularda olayların çarpıtılabileceğini bilmesi gerekirdi."
SAF VE TEMİZ TEPKİLERİ KULLANILDI
İşte Ağaoğlu'ndan Gezi Parkı yorumu...
"Gerçekten çok talihsiz bir olay, İnsanların doğaya sahip çıkması ve demokratik tepkilerinin ortaya koyması benim için çok önemli. Benim de gençliğin Gezi Parkı'nda geçti. Olay oradaki parkın ve ağacın oradan kaldırılması olayı değildi. Olay sosyal medyada çarpıtıldı. İnsanların kentine sahip çıkması son derece demokratik. Ancak bu temiz duygular yanlış yönlendirildi.
FAİZ LOBİSİ DEVREDE Mİ?
Bu konuda emniyetin ve istihbaratın raporları var. Türkiye her zaman siyasi adımların ardından ekonomik adımlar atmıştır. Türkiye ekonomisi 3-4 kat büyümüştür. Ben Türkiye'den daha güçlü bir devlet olmasını istemem. Türkiye'nin de çok güçlü olmasını istemeyenler var. Türkiye, bölgesel bir güç olma yolunda ciddi mesafeler katetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Akıllı Yatırımcı15 Temmuz 2013 11:00

    Mr antipati..

  • AKP %9014 Temmuz 2013 11:53

    BAKSANIZA NE KADARDA ÇOK AKP Lİ VARMIŞ OYSA OY ORANI %50 CİVARINDAYDI ZANNADERİM OYLARI CALINMIŞ YAHU GEÇİN BUNLARI AKP YE OY VERENLER BELLİ VERMEYENLER BELLİ KİMSE YIRTINMESIN BEN AKP LİYİM DİYE KİMSE YEMEZ HERKEZ İŞİNE BAKSIN HADİ BAKALIM

  • LAN ÇAPULCU14 Temmuz 2013 11:45

    ÇAPULCU EFENDİ BU ÜLKENİN ON YIL ÖNCEKİ DURUMUNUDA BİR ANLATIVER AMA DĞRÜSCE ANLATKİ ÜLKE NERDEN NEREYE GELMİŞ HERKEZ GÖRSÜN AMA AMAM GİBİ YÜREKLİCE ANLAT TAMAMMI GOÇ.

  • EMEKLİLER.11 Temmuz 2013 02:24

    Aekadaşlar bakın en kısayoldan açıklayayımekonomi bakanımız nediyor şuanda ilkemizde milli gelirimiz yıllık bazda enazından 13000 dolarmış peki bende sizlere soruyorum 13000 dolar yıllık bazada 25000 tlye yakın bir rakam peki bir emeklinin 800tl aldığı maaşlan senede 9600tl yapıyor peki bu milli gelir kimlerin ceplerine giriyor biz emeklilerin haberi olmadan.yada BAKAN hiçbirşey bilmiyor ama onlara sorarsanız en iyisini onlar biliyor zaten bugün endüşük VEKİL maaşı 17000 tl onuda beğenmiyorlar peki EMEKLİLER neyapsın.ALLAH huzurunda inşallah KANLARINIZLAN hesap verirsiniz.sizler insanları devamlı KERİZ yerine koydunuz ama sandıkta bakalım KERİZ kim çıkacak.ben bir akp üyesi olarak bunu yazıyorsam gerisinide sizler düşünün.

  • hay ben sizin gezi parkınızı10 Temmuz 2013 23:51

    hayret böle bi açıklama hem mıhına hem nalına helal olsun alicim benim şahsen ülkenin önde gelenlerinden beklediğim açıklama buydu..ya tabi şuda var çeşmesi akanlar böle konuşucak akmayanlar ya ben çapulcuyum pankartı açaçak yada başka şey yapacak..velhasıl gene sonuçta onlar kazanacak orda eylem yaptıgını sanan provake olmuş benim güzel insanım(kulağı küpeli saçı sakalı uzun ana baba parası yiyip ünüversite okuyan yumruk havada hayatı eylem hayatı herşeye hayır olmuş insan bozuntularını katmıyorum bi önceki cümleme..)biz hiç bişey kazanamıcaz sadece bu sığırların yaptıklarını finanse etmek için vergi ek vergi kesinti kazanıcaz

  • Antiçapulcu10 Temmuz 2013 22:07

    Gezi eylemcilerinin asıl amaçları taksim gezi parkının yıkılmasını engellemek değil. Kanal İstanbul, 3. köprü ve 3. hava alanının yapılmasını engellemek. Bu 3 proje gerçekleşirse ülke ekonomisine ne kadar katkı verir varın siz düşünün. Azıcık vicdan sahibi olan bunlar vatansever mi değil mi anlar. Saygılarımla...

  • hacı10 Temmuz 2013 21:38

    ne ürettik? hiç bir şey. 2 tane inşaat yapınca türkiye mi kalkındı? dünyada her gün bir buluş bir üretim var? korenin en az 3 büyük markası var dünyada. senin kendi buluşun neyin var? koca bir sıfır. türkiyeden bir halt olmaz. rant, torpil, adaletsizlikler ülkesi

  • Bir Çapulcu10 Temmuz 2013 15:25

    Bölgesel Güç Türkiye: Cahil ve kukla siyasetçiler aracılığıyla birileri(!) tarafından yönetilen, beyzbol sopasıyla yola getirilen, vatandaşının verdiği vergileri ona hizmet yerine tayzikli su ve biber gazıyla geri döndüren, yine kendi vatandaşının vergisiyle 2 ortağıyla beraber Suriye'deki iç savaşın bir kanadını finanse eden, hırsı uğruna bir gecede sivil toplum örgütlerini bitirecek yasayı 2 dakikada geçirten ve en önemlisi korkusundan ülkesinde yaşanan en büyük felakette halkının yanında olmak yerine soluğu patronunun yanında alan bir başbakanı olan ve bütün bunlar olurken köşkte adeta halkıyla saklambaç oynayan bir cumhurbaşkanını barındıran, ekonomisi üretime dayalı olmayıp sıcak parayla şişen bir balon olan, adaletin mumla arandığı bir muz cumhuriyetidir.

  • Başbakanın aynası farklımı?10 Temmuz 2013 14:46

    Bugün ülkenin geldiği son duruma bakılırsa Sn Erdoğan'ın aradağı faiz lobisini bulması için bir aynaya bakması yeterli olacaktır. Halkla kavga ettiği için işte geldiğimiz yer.