E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD'nin bir eyaletinde tüm yasaklar kaldırıldı---

ABD'nin bir eyaletinde tüm yasaklar kaldırıldı

ABD'nin bir eyaletinde tüm yasaklar kaldırıldı
10 Mart 2021 - 22:41 borsagundem.com

ABD'nin, California'nın ardından en çok vaka görülen ikinci eyaleti konumunda bulunan Texas'ta, ekonomik yıkıma dur diyebilmek adına Kovid-19 tedbirlerinin tümü kaldırıldı.

ABD'nin Texas eyaletinde Kovid-19 salgınına karşı maske takılması zorunluluğu ile restoran ve diğer iş yerlerine getirilen tüm kısıtlamalar kaldırıldı.

VALİ, "YÜZDE YÜZ AÇILMA" AÇIKLAMASI YAPMIŞTI

Texas Valisi Greg Abbott'ın geçen haftaki "ekonomik yıkıma" karşı tüm Kovid-19 önlemlerinin kaldırılacağı ve eyaletin "yüzde yüz açılacağı" açıklamasının ardından bugün tüm kısıtlamalar sona erdi.

ENDİŞEYE NEDEN OLDU

ABD genelinde California'nın ardından en fazla vakanın görüldüğü ikinci eyalet olan Texas'ta önlemlerin kaldırılması, sağlık uzmanları arasında endişeye neden oldu. Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu eyalette aşılama oranının ülke genelindeki diğer eyaletlere göre düşük olması da dikkati çekiyor.

ABD'DE 527 BİNDEN FAZLA KİŞİ KOVİD-19 NEDENİYLE HAYATINI KAYBETTİ

Kovid-19 verilerinin derlendiği Johns Hopkins Üniversitesi kayıtlarına göre, ABD'de şimdiye kadar 29 milyondan fazla kişide Kovid-19 tespit edilirken, 527 binden fazla kişi de virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

ABD borsasında enflasyon yükselişi

 

ABD'de mortgage endeksleri karışık seyretti

 

Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.10 Mart 2021 23:21

    COGRAFİ OLARAK TEKSAS SICAK BIR BÖLGEDE OLDUĞUNDAN KURAN SAD SURESİ 41-42-43 AYETLEYLE ÖĞÜT OLARAK BİLDİRİLEN TEDAVİ ŞEKLİYLE KORANAYA YAKALANANLAR EN KOLAY ŞEKİLDE TEDAVİ EDİLEBİLİRLER