Foto GaleriGündemRusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de

Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de

Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 1 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 2 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 3 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 4 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 5 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 6 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 7 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 8 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 9 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 10 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 11 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 12 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 13 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 14 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 15 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 16 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 17 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 18 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 19 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 20 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 21 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 22 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 23 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 24 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 25 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 26 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de 27
1 / 27 Rusya çılgına dönecek! Türkiye ve ABD Karadeniz'de
10 Mart 2021 - 16:36

ABD Deniz Kuvvetleri Avrupa-Afrika Komutanlığı, güdümlü füze taşıyabilen USS Donald Cook ve USS Porter'ın Türk savaş gemileriyle birlikte bir kez daha Karadeniz'e açıldığını bildirdi.


YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci10 Mart 2021 18:48

    abd oyle politika izliyorki biryandanda TC yle Rusyanin arasini acmak amac,Rus ucaginin dusurulmesiyle basaramadilar,taktik ayni.Suriyenin TC ucagini dusurdu/dusurtturuldu ve suriyeyle TC nin arasini acmaya basardilar.heryerde ayni sablon.

  • Metin10 Mart 2021 17:51

    Abd her taraftan sardı , sıra diktelerini sıralamaya gelecek.