E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAB’den Atina ve Ankara’ya kritik uyarı---

AB’den Atina ve Ankara’ya kritik uyarı

AB’den Atina ve Ankara’ya kritik uyarı
13 Eylül 2020 - 09:20 borsagundem.com

Bütün dünya Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerilimi izlerken, AB Yüksek Temsilcisi Borrell, Financial Times'a konuştu. Borrell, "Doğu Akdeniz'de gerilim katlanarak artıyor ve sözlerin ötesine geçecek bir çatışma riski var" ifadesini kullandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ...13 Eylül 2020 21:20

    AB kim yahu ? burada türkiyenin sınır hattı ve çizgisi bellidir. Ab kim yahu ? olayları tırmandırıp Türkiyeyi masaya oturtup deniz sahamızı yunan almak istiyor. AB de aracı pozuna ortaya girip, olayları yavaşlatıp, türkiyenin sondaj alanındaki gelişimi ve argesini ve topraklarını işgal projesinde

  • manyak herif13 Eylül 2020 13:06

    sayın borrell'den rica etsek bizi yunanistanla barıştırsa.türkiye yurtta barış dünyada barış ilkesi gereğince komşumuz yunanistanla savaşmamalı aksi takdirde amerika,fransa ve tüm avrupalı dostlarımızı karşısına alır.

  • Selim13 Eylül 2020 09:33

    Yunanistan ve Fransaya olması gerekeni anlatarak bunu önleyebilirsiniz. Hatalarindan vazgecsinler. Izlemek le birşey çözülmüyor. Yunanistan ve Fransa yi desteklemek ile durumun cozulmesi de baya zor görünüyor. Türkiye nin haklarını yemek en buyuk hatalardan biri bence. Türkiye nin size çok faydasi var ve bundan azami derecede fayda sağlıyorsunuz. Avrupa nin mantikli olması gerekiyor.