E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD'de tahvil ve hisse senedi rallisi sürecek mi?---

ABD'de tahvil ve hisse senedi rallisi sürecek mi?

ABD'de tahvil ve hisse senedi rallisi sürecek mi?
05 Nisan 2023 - 08:02 borsagundem.com

Varlık yönetim şirketlerinden Pimco'nun yöneticisi Brown'a göre, ABD'de tahvil ve hisse senedi piyasalarındaki ralliden sadece biri sürebilir.

Dünyanın önde gelen varlık yönetim şirketlerinden Pimco'nun portföy yöneticisi Erin Brown, hem ABD tahvil piyasasında, hem de ABD hisse senedi piyasasında bir ralli olduğunu, ancak yatırımcıların bunlardan sadece birinin devam etmesinin mümkün olduğunu anlamaları gerektiğini söyledi.

Her iki piyasasında Fed'in bu yıl ve 2024'te hızlandırılmış faiz indirimine gideceğini fiyatladıklarını belirten Brown, "Bu faiz işlemcileri için bir resesyona doğru gittiğimiz anlamına geliyor. Hisse senetleri hala çok yüksek değerlemeler ile fiyatlanıyorlar. Büyümenin bu yıl ve 2024'te devam edeceğini fiyatlıyorlar. Bir resesyona doğru gittiğimize odaklanmış değiller. Resesyonun ekonominin daralacağı anlamına geldiğini dikkate aldığımızda her iki piyasada aynı anda doğru olamaz" dedi.

Brown yatırımcılara daha defansif hisselere yatırım yapmalarını önerirken, bunlar arasından sermayeyi hissedarlara döndüren şirketlerin tercih edilebileceğini belirtti.

Morgan Stanley: ABD hisse senetleri için ters rüzgarlar artacak

 

ABD hisse senetlerine yatırımlar azaldı

 

Tahvil piyasaları da resesyon sinyali veriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)