E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD dayanıklı mal siparişleri sert düştü---

ABD dayanıklı mal siparişleri sert düştü

ABD dayanıklı mal siparişleri sert düştü
26 Ağustos 2013 - 15:37 borsagundem.com

ABD'de dayanıklı tüketim malları siparişleri Temmuz ayında beklentilerin neredeyse iki katı daraldı

ABD'de dayanıklı tüketim mal siparişleri üst üste 3 aylık yükselişin ardından Temmuz ayında sert bir şekilde düşerek imalat sektöründeki toparlanmanın yavaş olabileceği sinyalini verdi.
En az 3 yıl dayanıklı olması beklenen malların siparişleri Temmuz ayında yüzde 7.3 düşerek, Ağustos 2012'den bu yana en sert düşüşü gösterdi. Haziran ayında siparişler yüzde 3.9 yükseliş kaydetmişti. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin tahmin medyanı ise yüzde 4 olarak gerçekleşmişti. Ticari uçak ve bilgisayar gibi elektronik ürünlere olan talep zayıfladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ ACUN26 Ağustos 2013 16:04

    AMERİKAN VERİLERİ KÖTÜ GELİNCE BORSA 67,300 DEN 68,000 BİNE HAREKETLENDİ EY SPEKLER BORSAYI YUKARI TAŞIMAYA NEFESİNİZ YETMEZ,YÜKSELİŞTE 5 DK. SÜRMEDİ AMA BU YÜKSELİŞTE ALIŞ DEĞİL UYANIKLAR SATTI SAFLAR ALDI SENETLER ELDE KALDI.KARDEŞİM BORSADAN UZAK DURUN BU BORSADAN HAYIR ÇIKMAZ 60 BİNLER ARDINDAN 40-50LER GELECEK.YARIN SURİYEYE MÜDAHALE OLURSA NE YAPACANIZ DAHA HIZLI DÜŞECEK BUGÜN SATAN KARLI YARIN BU FİATLARIDA GÖREMEZSİNİZ.BORSADAN KÜÇÜK YATIRIMCI UZAK DUR BEKLE GÖR