E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaABD borsaları yükselişle açıldı---

ABD borsaları yükselişle açıldı

ABD borsaları yükselişle açıldı
17 Temmuz 2020 - 16:34 borsagundem.com

Wall Street endeksleri Cuma gününe yükselişle başladı

ABD borsaları haftanın son gününe sınırlı bir yükselişle başladı. Yatırımcılar Netflix'in beklentilerin altında gelen bilanço rakamlarını değerlendiriyor.

Açılışın ardından Dow Jones endeksi yüzde 0,17 artışla 26.780,49 puan, S&P 500 endeksi yüzde 0,29 kazançla 3.224,95 puan ve Nasdaq endeksi yüzde 0,29 değer kazancıyla 10.503,87 puan seviyelerinde seyrediyor.

Evde kalma uygulamalarıyla uyumlu en büyük teknoloji hisselerinden birisi olarak bilinen Netflix çeyrek bilançosuyla hayal kırıklığı yarattı. Şirket bilanço rakamlarında beklenilen seviyeye ulaşamadı ve yeni kullanıcı sayısı tahmin edilenden daha sınırlı bir seviyede yükseldi. Buna karşın Netflix’in elde ettiği 6,15 milyar dolarlık geliri ve 10,1 milyona yaklaşan küresel ücretli abone sayısı beklentileri aşmayı başardı. Netflix hisseleri bilanço açıklamasının ardından seans öncesinde %7 değer kaybetti.

ABD’de günlük korona virüs vakalar Perşembe günü 77 bine ulaşarak yeni bir rekora ulaştı. Florida Eyaleti üç gün üst üste 11 bini aşan yeni vaka sayısı açıkladı.

Evde kalma hisselerini zorlu günler bekliyor

 

ABD'de konut başlangıçları beklentiyi aştı

 

Borsa haftanın son gününde kararsız seyirde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)