E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme!---

6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme!

6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme!
16 Haziran 2023 - 16:51 borsagundem.com

Türkiye'yi sarsan 6 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasında flaş bir gelişme yaşandı. Olayda çocuğun, 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan 'sahte kemik yaşı tespit' raporu ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı


6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili H.K.G.’nin 2012 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi'nden yaşını büyük göstermek için alınan ‘sahte kemik yaşı tespit’ raporu ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, H.K.G.'nin 2012 yılında 14 yaşındayken gittiği doktor muayenesinde, istismara uğradığı ortaya çıkmıştı. Olayın savcılığa yansıması üzerine, H.K.G.'nin yaşının tespit edilmesi için kemik yaşı raporu alınmıştı.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından verilen raporda H.K.G.'nin yaşı 21 olarak tespit edilmiş ve takipsizlik kararı verilmişti. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 11 yıl sonra başlatılan ‘sahte rapor' alınmasına ilişkin soruşturma 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden M.E.M tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İtalya'daki cinsel istismar raporunda kilise detayı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salim17 Temmuz 2023 15:56

    İnsan dersin birde şunlara, yazık

  • IDAM16 Haziran 2023 23:44

    ahirzaman,gercek Muslumanin/mugminin hayati dahada zorlasacak.Allah Gercek Muslumanin/Mugminin Yardimcisi olsun Amiin.

  • baran16 Haziran 2023 18:22

    Türkiye tam bir tezatlar ülkesi oldu.  Bir yanda homoseksüeller onur yürüyüşüne çıkar bir yanda böyle dangalakların din adına yediği haltlar katlamalı cahillikler.  Bir başka yanda 16 yaşında kopillerin yemediği halt yok özgürlük adına gece ikilere kaadar gezip özgürlük yok diye bağırması.  Allah sonumuzu hayırlı etisn. Bu soytarı dine uymak değil de dini kendine uydurmaya kalkımış adeta taş attırmak için sanki vitrin hazırlamış.   Bu ne rezilliktir.  Alpaslan Kuytul.  Nurettin Yıldız gibi yobazlar din de tezat gibi görünen noktaları adeta yarayı kaşırcasına basarcasına abartırcasına  anlatması tamamen maksatlıdır. Kötü niyetlidir.