Ana SayfaPiyasaTopaç: 2019’da en az 10 halka arz bekliyoruz---

Topaç: 2019’da en az 10 halka arz bekliyoruz

3 / 10
Topaç: 2019’da en az 10 halka arz bekliyoruz
22 Kasım 2018 - 07:30 www.borsagundem.com

“ANA KONUŞMACI OTURUMLARININ YOĞUNLUĞU ‘GELECEK’E OLAN İLGİNİN GÖSTERGESİ”

-Gerd Leonhard ve Faruk Eczacıbaşı kongrenin iki konuşmacısı. Performansları ve izleyici ilgisi hakkında ne söylemek istersiniz?

Erhan Topaç: Kongrenin açılış konuşmacılarından biri “Tekonolojiye Karşı İnsanlık” kitabının yazarı Gerd Leonhard oldu. 2015 yılında Wired dergisi tarafından teknoloji alanında en etkili 100 isimden biri olarak gösterilen Leonhard açılış konuşmasında, kültürel ve toplumsal olgulardan ticaret ve teknolojiye kadar birçok farklı alanda geleceğe dair yenilikleri ve görüşlerini katılımcılarla paylaştı. Leonhard’ın konuşmasını Kongre salonunda yaklaşık 1.500 kişi izledi. Leonhard, sunumunun ardından düzenlenen kitap imzalama etkinliğiyle katılımcılarla buluştu.

Kongredeki bir diğer ana konuşmacımız da Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı oldu. Türkiye’nin dijital ekonomiye geçişi için en fazla çaba gösteren isimlerinden biri olan Eczacıbaşı, Türkiye’nin bu alanda yaşadığı dönüşümleri ve dünyadaki son gelişmeleri kendi kişisel deneyimlerinden yola çıkarak anlattı. Faruk Bey’in konuşması sırasında salonda yaklaşık 1.000 kişi vardı. Faruk Bey, Kongre’deki açılış konuşmasının hemen ardından “Daha Yeni Başlıyor” isimli kitabının imza etkinliğinde katılımcılarla bir araya geldi.

Dijital dönüşümün ve teknolojinin dünyadaki ve ülkemizdeki öncülerinden olan bu iki ismin gerçekleştirdikleri sunumlar ile kongremizin değerine önemli katkıları oldu. Her iki günde de ana salonda gerçekleştirilen ana konuşmacı oturumlarının yoğunluğu “Gelecek”e olan ilginin göstergesi.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • rasim23 Kasım 2018 07:35

    Yeni halka arz bekleyeceğinize mevcut hisselerde derinliği artırmaya çalışın.20 senedir sermaye artırmayan şirketler var.

  • kerim22 Kasım 2018 18:29

    2019 da kaç şirket batacak haberi yapılmalı

  • şener yetiş22 Kasım 2018 17:13

    TABİİ CANIM BİZDE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ TLMAN DAN MİLETTİ YAKDINIZ ÇOK BEKLERSİNİZ

  • Halka arz22 Kasım 2018 12:04

    Çok beklersiniz.

  • goldasmaduruyuz 22 Kasım 2018 07:52

    değerli abim sayın başkanım lütfen golds kuyumculuk madurlarına yardım ediniz yetkisi olmayan mahkeme iflas verdi dava ingiltereye taşındı ve golds davayı kazandı bu durumda ky neden madur ediliyor bizim suçumuz nedir bizler milli markamız dedik güvendik yatırım yaptık lütfen ya tahta açılsın yada hakkımız iade edilsin neden bizleri mahkeme köşelerine itiyorsunuz çıkmaz bir yola sokuyorsunuz zatenmadur edilmişiz paramız buhar olmuş