Ana SayfaPiyasaSöylentilerle hareket zarar getirir---

Söylentilerle hareket zarar getirir

10 / 11
Söylentilerle hareket zarar getirir
24 Nisan 2014 - 11:48 www.borsagundem.com

YÖNELİM HÂLÂ AŞAĞIYA DOĞRU

SORU-Bossa hakkında bilgi almak istiyorum. Hisse hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.

Mustafa Değerli

CEVAP-Bossa ara ara yukarı yönlü sert çıkışlar sergilese de yönelimi uzun vadede hâlâ aşağıya doğru. Hissenin fiyat hareketi dolar bazlı verilerle takip edildiğinde aşağı yönlü eğilim daha net bir şekilde gözlenmekte. Şirketin yüzde 90,43 ile büyük ortağı konumunda bulunan Akkardan’ın ise hissede zaman zaman gerçekleştirdiği alımlar bulunuyor. Ancak bu alımlar hissenin düşüş kanalından çıkmasını sağlamaya yetmiyor. Şirket’in 2011 yılından bu yana kârını düşürüyor olması da hissenin yükselememesinde belirleyici faktörlerden birisi. Tüm bunlara karşın hissenin toplanmış olduğu da gözlerden kaçmıyor. Borsada işlem gören kısmın yüzde 68,84’ü Ak Yatırım Menkul Değerler’in saklamasında bulunuyor. Hisseye ilgi göstermek için her şeyden önce kârını istikrarlı bir şekilde yükselteceğine dair işareti görmek gerekiyor. Aksi taktirde gereksiz yere risk alınmış olunur.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berkay25 Nisan 2014 20:55

    FORUMLARDA GEZEN ÇAKALLARA DİKKAT EDİN SİZİ HEP TERS KÖŞE YAPTIRIRLAR, POSİZYONUNUNA GÖRE ,YORUM YAPAR

  • zenginin parası züğürdün...24 Nisan 2014 18:33

    f/k=10'dan yüksekse,pd/dd=1'den çok yukarda ise,borçlar/özvarlık=0.10'dan yukarda ise ve sen hala o hissede al al diyorsan(herhangi bir hissede)çoook zenginsinn,paraya para demiyor ne kadar zarar edersen et umurunda değildir seniinnn.

  • Murat24 Nisan 2014 14:44

    Bunca yıllık borsacıyım şunu blir bunu söylerim. Başkası aldı diye hisse alıyorsan o hisseden hayır gelemz.

  • fafa24 Nisan 2014 13:19

    benim gibi küçük yatırımcıların şikayetlerini okuyunca üzülüyorum.çünkü küçük yatırımcının borsaya yön verme gücü yok.o halde güçlü hisseleri almak zorudasın aksi halde ufak hisselerle birilerinin peşinede takıldın mı hüsrana uğrarsın.borsada çok vahşi acımasız insanlar var.