Ana SayfaHisse Öneri Listesi​Koalisyon yükseltir, erken seçim düşürür!---

​Koalisyon yükseltir, erken seçim düşürür!

2 / 7
​Koalisyon yükseltir, erken seçim düşürür!
22 Haziran 2015 - 14:09 www.borsagundem.com

İKİ SENARYO
Konuştuğumuz uzmanlar, iki ana senaryoya göre borsanın yönü konusunda değerlendirmelerde bu-lundu. Eğer koalisyon hükümetinin kurulması yönünde bir karar alınırsa, geçmiş koalisyon hükümetleri döneminde olduğu gibi, seçim öncesindeki kayıpların da telafi edilmesi gündeme gelebilir. Haberimizin grafiklerinde bu durumu görebilirsiniz. Destek Menkul, yaptığı de-ğerlendirmede, koalisyon kurulursa endeksin 87.000-88.000 seviyelerine bir çıkış yapabileceği yorumunu yapıyor.
Koalisyon hükümeti kurulamaz ve erken seçime gidilirse, piyasanın buna tepkisinin sert olacağı belirtiliyor. Seçim sonrasındaki 75.000 desteğinin bu ihtimal gündeme gelirse çalışmayabileceği ve 70.000'e doğru satışların olabileceği kaydediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • DÜNYA22 Haziran 2015 16:48

    Daha seçim öncesi piyasa tek partiyi fiyatlıyor diyeee insanları kandırdınız şimdide koalisyon umut oldu tabii el de mallar patlayınca yükselişlerde hisseleri birilerine satmaya çalışıyorsunuz düşen piyasa da çok az insan hisse alırr yukarı çıkışlar hep hisse dağıtmaya en uygun anlardır.