Foto GaleriEkonomiİşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 1 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 2 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 3 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 4 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 5 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 6 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 7 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 8 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 9 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 10 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 11 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 12 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 13 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 14 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 15 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 16 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 17 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 18 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 19 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 20 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 21 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 22 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 23 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 24 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 25 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 26 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 27 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 28 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 29 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 30 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 31 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 32 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 33
8 / 33 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...
25 Eylül 2022 - 18:23

Aynı şekilde sigortadan önce doğum yapan anneler borçlanma yapamazken staj yapan annelere bu hak veriliyor. Böylece staj doğum borçlanması işlemlerinde sigorta başlangıcı olarak kabul ediliyor.

Bu iki örnek aslında staj ve çıraklık sigortalıların hem borçlanmaya imkan verdiğini hem de başlangıç sayılabileceğini gösteriyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)