Foto GaleriEkonomiİşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 1 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 2 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 3 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 4 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 5 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 6 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 7 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 8 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 9 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 10 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 11 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 12 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 13 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 14 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 15 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 16 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 17 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 18 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 19 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 20 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 21 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 22 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 23 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 24 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 25 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 26 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 27 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 28 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 29 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 30 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 31 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 32 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 33
24 / 33 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...
25 Eylül 2022 - 18:23

YANLIŞ: EYT'Lİ OLMAK İÇİN PRİME İHTİYAÇ BULUNMUYOR

DOĞRU: Emeklilik için hangi yasa işletilirse işletilsin mutlaka belli bir primin ödenmesi gerekiyor. Sadece sigortalı olmak, ya da sigortalı olup belli bir yılı doldurmak yetmiyor.

Emeklilik için prim ödemesi yapma şartı var. Prim olmadan emeklilik olmuyor. Dolayısıyla EYT anlamında da prim ve yılın tamam yaşın beklendiği anlaşılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)