Foto GaleriEkonomiİşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 1 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 2 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 3 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 4 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 5 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 6 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 7 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 8 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 9 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 10 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 11 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 12 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 13 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 14 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 15 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 16 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 17 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 18 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 19 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 20 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 21 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 22 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 23 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 24 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 25 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 26 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 27 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 28 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 29 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 30 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 31 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 32 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 33
28 / 33 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...
25 Eylül 2022 - 18:23

YANLIŞ: EYT'DE 3600 GÜNÜ OLAN KADIN 50 ERKEK 55 YAŞINDA EMEKLİ OLUR

DOĞRU: 3600 günü dolduran 8 Eylül 1999 öncesinde sigortalı olmuş vatandaşların kısmi emeklilik hakkı var. Ancak kısmi emeklilik için tek şart 10 yıllık prim değil.

15 yıl bekleme süresi (bu süre geçti) ayrıca kadınlar için 50 erkekler için 55 yaş şartını tamamlamak gerekiyor. Dolayısıyla bir sigortalının kısmi emeklilik için öncelikle 3600 günü tamamlaması sonra da 50 ve 55 yaş şartını doldurması gerekiyor.

Bunlar tamamladıktan sonra şartları tamamladığı tarihe göre erkeklerde 60 kadınlarda da 58'i bulan yaş şartı var.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)