Foto GaleriEkonomiİşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...

İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 1 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 2 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 3 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 4 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 5 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 6 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 7 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 8 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 9 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 10 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 11 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 12 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 13 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 14 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 15 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 16 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 17 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 18 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 19 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 20 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 21 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 22 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 23 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 24 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 25 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 26 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 27 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 28 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 29 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 30 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 31 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 32 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar... 33
29 / 33 İşte EYT'de son durum ve doğru bilinen tüm yanlışlar...
25 Eylül 2022 - 18:23

YANLIŞ: BAĞ-KUR KAPSAMINDA EYT'Lİ OLANLARDA PRİME BAKILMAZ

DOĞRU: SSK'da olanlardaki gibi Bağ-Kur'lular için de prim şartı bulunuyor. Hatta Bağ-Kur'da tam emeklilik için kadınlarda 7200 erkeklerde 9 bing ün ve kısmi emeklilik için 5400 gün gerekiyor.

Böylece söylenenin tam aksine Bağ-Kur kapsamında olanlar SSK'lılara göre daha fazla prim ödemek zorunda. EYT kapsamı belirlenirken her kurumda mutlaka prime bakılıyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)