E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiTEKST, GSDHO: Çinliler Türkiye'de ısrarcı---

TEKST, GSDHO: Çinliler Türkiye'de ısrarcı

TEKST, GSDHO: Çinliler Türkiye'de ısrarcı
10 Mart 2014 - 10:40 borsagundem.com

Çin Dış Ticaret Teşvik Konseyi Başkanı Yanling Zhang, Türkiye'de banka satın alımının gündemlerinde olduğunu söyledi

Bank of China'nın uçak kiralama iştirakinin yönetim kurulu başkanı ve Çin Dış Ticaret Teşvik Konseyi Başkanı Yanling Zhang, Türkiye'de irtibat ofisi açtıklarını, bankanın lisans için Türkiye'deki girişimcilerden tavsiye aldığını bildirdi. Sabah gazetesindeki habere göre konuyu araştırmaya devam ettiklerini belirten Zhang, ''Türkiye'de ticaret hızlı gelişiyor. Burada banka satın alma da gündemimizde" dedi. 

Haberler, Çinlilerin Türkiye'de banka satın almak konusunda kararlı oldukları, ve satış konusunda şu an gündemde Tekstilbank'ın olması nedeniyle hisseler sert yükseldi. Tekstilbank hisseleri 1,29 TL'ye kadar yükseldiktenm sonra yüzde 7,69 oranında primle 1,26 TL'den işlem görürken, GSD Holding de yüzde 5,49 primle 0,96 TL'den işlem görüyor. 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • VATANDAŞ11 Mart 2014 12:12

    alın şunların elinden bankacılık yapma yetki belgesini, onlar da kurtulsun, umut bağlayan yatırımcılar da.... birileri bu yalancı çobanlar yüzünden haksız kazanç elde ediyor... olan küçük yatırımcıya oluyor...

  • kaç tur??11 Mart 2014 08:36

    adamlar sattım, satacağım, aha da sattım, satmayı planlıyorum, yetki verdim diye diye, ısıta ısıta, yüzlerce kez halka açık hissedarları kumar masasında KAZ gibi yoldu. BÖYLE İŞE LANET OLSUN.