E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiELITE: Orman Genel Müdürlüğü'nden izin---

ELITE: Orman Genel Müdürlüğü'nden izin

ELITE: Orman Genel Müdürlüğü'nden izin
19 Temmuz 2023 - 13:15 borsagundem.com

Elite Naturel Organik Gıda’ya Orman Müdürlüğü'nden izin çıktı. Bu gelişme hisselere olumlu yansıdı.

Elite Naturel Organik Gıda'nın (#ELITE) arazi arayışı sonuçlandı.

Şirket bugün yaptığı KAP'a yaptığı açıklamada, 'Plantasyon (bahçe tesisi) yatırımı için arazi temin çalışmalarımız kapsamında daha önce 06.04.2023 ve 06.06.2023 tarihli özel durum açıklamalarımızda süreç konusunda son bilgilendirmelerin yapıldığı Adana ili Yumurtalık İlçesinde kullanım hakkı Devlet'ten 49 yıllığına kiralanmış ve halen 35 yıl kullanım süresi bulunan toplam 609.451,68 m2 arazinin üst hakkının devri için Orman Genel Müdürlüğü'nden izin alınması için 23.01.2023 tarihinde Adana Orman Bölge Müdürlüğü'ne yapılan başvurumuz sonuçlanmış olup, Adana Orman Bölge Müdürlüğü Ceyhan Orman İşletme Şefliği ile şirketimiz arasında imzalanan saha teslim tutanağı ile arazinin kullanımı Şirketimizce devir alınmıştır. Bu kapsamda, söz konusu arazi üzerinde plantasyon için gerekli çalışmalara hemen başlanacaktır. ' denildi.

ELITE hisseleri yüzde 10 yükselerek 22,66 lira ile tavan oldu.

Elite Naturel Organik Gıda'ya Orman Müdürlüğü'nden izin

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Eymen25 Aralık 2023 12:05

    Adamlar ABD devi WALLMART ile anlaştı...daha ne olsun...kendini kurtarı firma..en büyük market zincirine organik ürün satıyor,,,daha ne olsun