Ana SayfaHisse Öneri ListesiSiyasi belirsizlik kaybettiriyor---

Siyasi belirsizlik kaybettiriyor

1 / 7
Siyasi belirsizlik kaybettiriyor
14 Eylül 2015 - 10:17 www.borsagundem.com

​"SİYASI BELİRSİZLİK KAYBETTİRİYOR"
Atilla Esen/TEB Yatırım Men. Değ. Genel Müd. Yat. Mer. Direktörü


"Geçen hafta terör olayları sebebiyle artan belirsizliğin yarattığı kaygı neticesinde piyasalar satıcılı bir seyir izledi. Dolar kurundaki yükseliş ve risk alma iştahındaki azalma, yatırımcıların pozisyon alma isteğini azaltıyor. Bu hafta ana gündem maddesi; Amerika Merkez Bankasının (FED) yapacağı faiz toplantısı olacak. Bu toplantıda bir faiz artırımı son gelen veriler ve dünyadaki ekonomik yavaşlama sebebiyle aralık ayı sonuna ötelenmiş durumda. Ancak yine de açıklamalar belirleyici rol oynayacak. Yurtiçinde ise Fitch'in Türkiye değerlendirmesi esnasında yapacağı açıklamalar takip edilecek. 1 Kasım seçimleri öncesinde kredi notunda herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Endekse teknik olarak baktığımızda 70.800 ve 68.000 seviyelerinin sırasıyla ilk ve ikinci destek olarak karışımıza çıkıyor. Dirençte ise 72.000-73.500'ün sırasıyla birinci ve ikinci dirençler olduğu görülüyor."

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pargali ibrahim14 Eylül 2015 11:35

    Kürtler düne kadar iyiydi siyasi iktidar hem Kürtleri hemde Türkleri kandirdilar hep Sarayın geleceği için iki halkı uyutular ve kandirdilar yolsuzluk arsizlik ve ülke olarak kandirildik hazineyi tek başına kullanan bir zihniyet var

  • para14 Eylül 2015 10:35

    Tayyip ve Kürtler kaybettiriyor.Başka hiç bir şey yok.Bu gün Kürt diyemediğiniz insanlar yarın hepsi Ayrılıkçı Kürtler olarak düşman olacaklarm yada zaten öyleler.Ve bu ülkemizin başınım hep ağrıtacak.