Ana SayfaHisse Öneri ListesiSiyasi belirsizlik kaybettiriyor---

Siyasi belirsizlik kaybettiriyor

3 / 7
Siyasi belirsizlik kaybettiriyor
14 Eylül 2015 - 10:17 www.borsagundem.com

"TAV YILBAŞINDAN BU YANA KAZANDIRDI"
Adnan Çekçen/Destek Menkul Değerler Araştırma Uzmanı


"Piyasa çarpanlarına baktığımızda TAV Havalimanları'nın 3,01 olan F/K oram, 0,7 seviyesindeki sektör ortalamasının üzerinde. Bu hisse fiyatının kısmen de olsa pahalı olduğuna işaret ediyor. Ayrıca hissenin PD/DD oranı ise 1,49 olan sektör ortalamasının üzerinde 3,73'le de primli gözüküyor. Ancak şirkete öz kaynak kârlılığı açısından bakıldığında, yüzde 29,09 ile sektör ortalamasının üzerinde. Bu da şirketin işletme kaynaklarım etkin kullandığını gösteriyor. Yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 22 getiri sağlayan şirket hissesinin, uzun vadede yükseliş trendini koruması önemli. Teknik olarak orta vadede 20,80 önemli bir destek noktası. Bu seviye üzerinde kalındığı sürece hissede pozitif görünüm devam edebilir. 23,50 ve görülen tarihi zirve 24,50 direnç seviyelerinin asılmasıyla beraber alımlar hızlanabilir."

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pargali ibrahim14 Eylül 2015 11:35

    Kürtler düne kadar iyiydi siyasi iktidar hem Kürtleri hemde Türkleri kandirdilar hep Sarayın geleceği için iki halkı uyutular ve kandirdilar yolsuzluk arsizlik ve ülke olarak kandirildik hazineyi tek başına kullanan bir zihniyet var

  • para14 Eylül 2015 10:35

    Tayyip ve Kürtler kaybettiriyor.Başka hiç bir şey yok.Bu gün Kürt diyemediğiniz insanlar yarın hepsi Ayrılıkçı Kürtler olarak düşman olacaklarm yada zaten öyleler.Ve bu ülkemizin başınım hep ağrıtacak.